Vicces kedvembe csináltam ilyet is :D
Csatolmány 3121
Printable View
Vicces kedvembe csináltam ilyet is :D
Csatolmány 3121
[/QUOTE]Újra vissza az eredeti nem is annyira felvarró, mint logo kérdéshez..
Szerintem amit Túlélõ elsõre összedobott az tök rendben van alapnak..miért nem hirdetünk meg erre is egy pályázatot olyan opciókkal, hogy ezt a tervet kell kipofozni, továbbgondolni, de az alapkoncepciótól már ne térjünk el. Korábban is született már 1-2 életképes és kreatív terv, de nem lett megszavazva, rábólintva és ezért nem is használta a fórum.
Mihamarabb legyen egy menõ logónk..ez a közösség már megérdemli:thumbup
Csatolmány 270[/QUOTE]
Csatolmány 4277Februári alkotás szintén
OK, szerintem is, de akkor tegyük még rá a "néhai" jó magyar hadsereg (ill. a monarchia) hegyivadászainak sapkáján díszelgõ havasi gyopárt is.
Hogy jön a prepperkedéshez a vegyvédelmi maszk?
Vegyi katasztrófa, biológiai fegyver stb. De ez olyan mint a SSG hegymászós sziluettje. Mert ugye mi van akkor, ha valaki városi túlélõ? Ez tipikusan a kinek a pap, kinek a papné. Egyébként meg ez a topic eléggé ironikus. Aki megtudja tervezni annak ötlete nincs, akinek ötlete van az megvalósítani nem tudja. Legalábbis terven túlmenõen nagyfelbontású psd vagy vectoros file-t még nem láttam itt. De értékelem az építõjellegû kritikát. :thumbup
szerintem király Medve.
South Park Cartman edition? :D Egyébként eltekintve az elírástól nem rossz.
Kérdésem volna:
Hol tart a felvarró készítés, illetve lehetne-e rendelni már belõle?
Nekem hátizsákokra, esetleg kabátra tépõzárral rögzíthetõ kellene.
Ebből gondolom nem lett semmi?
Nem lett, az új tagok nem jöttek egy idő után, a fórum a reklámokkal pedig jó pénzt csinált az elején, abból meg lehetett volna oldani, de a végén annak is vége lett. Úgy emlékszem hogy annak idején volt olyan hónap hogy 15 dollár jött vele, mára olyan 25 cent / hó körül van. Mire abból összejön a 100 dollár (annyi a minimum hogy a Google kiutalja), ahhoz 33 év kellene. Szóval abból felvarró nem lesz. Ha meg a támogatásokat nézzük, 200 felvarró a minimum amit rendelni kell. 200 támogató tuti nem lesz. Évente olyan 5-6 ember küld támogatást a fórumnak.
Úgyhogy ezek a körülmények megakadályozták a felvarró projektet.
Én meg azt nem értem a mai napig se, hogy miért alakultak új prepper "fórumok" mondjuk a facebookon. (Főleg hogy ott saját névvel regisztrálnak az emberek meg kb. az egész egy kémkedés.) Ha az ember itt visszaolvassa a régi beszélgetéseket, megnézi a rengeteg topicot és infót, a 40 oldalakon zajló eszmecseréket, akkor érthetetlen hogy miért érezte úgy x ember, hogy márpedig neki külön prepper csoportot kell indítania, meg a másik is úgy érezte, meg a harmadik is... Értem én hogy mindenki fontos akar lenni meg nyomot hagyni, meg ő annyival jobban tud mindent is, hogy muszáj külön prepper csoportot vezetnie ahol mindenki az ő véleményének fog bólogatni; de ha kicsit kivenné a fejét a hátsójából, akkor látná hogy józan megalapozott indok nem volt más prepper fórumok létrehozására. Még egy bushcraft persze oké, de ne mondja már nekem senki hogy itt Magyarországon olyan népszerű a prepperkedés, hogy nem férünk el egy - amúgy profin felépített és színvonalas - fórumon.
Szerintem pontosan érted. Egyrészt az idézett rész ^^^, másrészt meg ezek az új platformok mint Facebook, Discord, Reddit, stb. túlságosan is könnyűvé teszik a csoport/"szerver" alakitást, igy ha 3 kattintásába kerül, miért ne próbálja meg maga alá szervezni akit csak tud. Baromi rossz irány szerintem ez a fajta elaprózódás, részemről főleg azért, mert hamis érzetét adja annak, hogy ott bármi is a sajátod lenne. Ne legyenek illúzióink, ezeken a platformokon annyit csinálhatsz amit ők megengednek, és semmit sem birtokolsz.
Mindenki főnök akar lenni. Meg van hogy FB csoportban két admin összeveszik és az egyik külön megy és saját helyet alapít és magával viszi a tagság egy részét. Vagy mert összevesznek emberek, és kitiltás van, akkor aki ki lett tiltva saját helyet alapít.
Ez a fórum úgy alakult meg hogy létezett a városi túlélő blog, ami nagyon pörgött, rengeteg hozzászólással. Sokan érdeklődtek hogy lesz-e fórum része, köztük én is folyton kérdeztem. Aztán sok várakozás után úgy nézett ki hogy nem lesz fórum, akkor úgy gondoltam hogy akkor indítok egyet, és meghívtam minden oda kommentelő embert, beleértve az admint is. Arról a blogról is, meg más prepper témájú blogokról is. Csak túl sokáig vártunk, aztán gondoltam hogy jobb ha akkor én intézem és úgy biztosan össze fog jönni. Így indul el 8 és fél éve, 2013 március 19.-én. :)
Én más perepper fórumot nem nézek. Faszbukkom nincs. Viberem sincs. Tököm tudja mik vannak az sincs.
Itt kezdtem, itt is maradok. Igaz, sok értelmeset nem tudok hozzászólni.
Bár már ritkábban nézek be, de azért figyelem mi a szitu.
Jó ez így ahogy van, ha itt nem találod, máshol pláne nem!!
Sokan, akik akkor voltak itt, amikor először beléptem, nincsenek már itt..sajnos.
De jönnek lelkes újak!