Van, méghozzá jó alacsony: 244,1kB
Printable View
Van, méghozzá jó alacsony: 244,1kB
Azt hiszem sikerült a limitet eltörölni. Próbáld meg újra feltölteni.
(Szerintem a kép-tárhelyek használata elõnyösebb, én is inkább oda töltöm a képeimet és onnan linkelem õket át a fórumra. Úgy könnyebb õket kezelni. :) )
Ja, a képméretre gondolsz? Azt tényleg alacsonyra állítottam, mert a tárhelyet nem akartam 2-3 MB-os képekkel terhelni.
Ebbe a topicba nézz be:
http://magyarprepperforum.org/showth...oszt%F3-helyek
Vagy van egy olyan limit is, ami az összes feltöltött kép együttes méretét limitálja? Azt viszont megkeresem és megváltoztatom. Az úgy nem jó ha van.
Pontosan ide tudnád másolni, hogy mi a hibaüzenet?
Egyelõre nem találtam meg a helyet ahol át lehetne állítani.
Küldöm a hibaüzenetet: Exceeds your quota by....kB, sajnos a többit nem tudom bemásolni, mert csak a felkiáltójelre vitt kurzornál jelenik meg és képként sem tudom elküldeni, mivel nem tudok több képet feltölteni.
Megtaláltam! :D
100x -os méretre állítottam, úgyhogy ennyivel jó sok mindent lehet majd feltölteni. :thumbup
OK, köszi!
Lassan 80-an leszünk. :thumbup
Úgy tûnik hogy ma olyan kedvében van a fórum, hogy utólagos moderálásra ítéli minden 5. hozzászólást. Ha valamit írtok és nem jelenik meg azonnal, akkor ez emiatt van. :)
Néhány érdekes információ a fórumról
A fórum bekerült a világ 1.000.000 legnépszerûbb weboldala közé. Jelenleg a 813,317-ik helyen áll.
Magyarországon a magyar oldalak között pedig a 4,129-ik helyen.
A fórum látogatóinak a 93%-a olvas és ír Magyarországról.
Mérföldkõhöz értünk, a fórumon 100 tag van. :beer:
Kellene valami kis jelkép/logó a fórumnak. Én egy iránytûre gondoltam. Szimbolizálná a felkészülést és az iránymutatást is.
Milyen ötlet? :)
Jó ötlet ,hangya , svájci bicska , méh is jó lenne jelképnek szerintem.
25x25 pixel lehet. Ez olyan kicsi, hogy semmi komolyat nem lehet belõle kihozni. Azt hiszem egyelõre a svájci bicska jele lesz az.
iránytû , svájci bicska kombináció jó ötlet. csinálhatsz ilyen t-shirt-öt és a regizet tagok megvehetik. így keresel is valami pénzt még.
ilyesmikre gondoltam
Csatolmány 214Csatolmány 215
Vagy lehetne fórumkés (pl.: svájci bicska svájcibicska mintával:haha:) is.
Majd valami hasonlót készítek. Egyelõre csak favicon-on gondokoztam. :)
Gergõ azért a te logód is ki van találva :D te csináltad ?
Az enyém?
Ja, azt csak összephotoshopoltam pár netes képbõl.:)
Nálatok is megjelent fent a kis Svájci bicska logó? :D
hol ? nem látok bicskát.
Fent, de nem bicskát, csak azt a jelet ami a svájci bicskákon van.Piros négyszög, fehér szélekkel, közepén fehér kereszttel.
125 tag a fórumon. :)
Úgy tűnik hogy spambotok is próbálkoznak, ma bejutott egy német, de töröltem. A rossz hír, hogy a valódi fórumozók hozzászólásait is kimoderálja néha, így ha nem jelenik meg azonnal amit írtok, akkor azt nekem személyesen kell majd engedélyeznem, egyenként. Nincs hátránya, mert meg fog jelenni minden hozzászólás, csak később. Ha valami gond van, esetleg kérdésetek van a fórummal kapcsolatban, írjatok privátot. :beer:
Unatkoztam, csináltam egy ilyet:
Csatolmány 269
Nem mondta hogy azért készítette volna. Szerintem ha például levonót vagy felvarrót készíttetnék a fórumozóknak, akkor valószínűleg egy zöldes színű kör alak lenne, körbeírva hogy "Magyar Prepper Fórum", vagy feketével, vagy fehérrel lenne a felirat, és azon belül lenne egy iránytű. Szerintem biztosan jól nézne ki, talán össze is photoshoppolom. :)
De nem mondta hogy használjam fel. De gondolj arra, hogy pl. az ilyen anti-zombis felvarrókon mindig ez a jel szerepel, akkor a katasztrófa-ellenesen is szerepelhet. Én most tervezek venni ilyen zombis felvarrót, azon is ez a jel van. :D
A szabályzat kiegészítve.
http://magyarprepperforum.org/forumd...m-Szab%E1lyzat
A veszekedések topic törölve.
Az új szabályzat -a közösség védelmében- mostantól érvényben van és mindenkire vonatkozik.
Veszekedés, rosszindulatú csipkelõdés, drámázás (ok nélküli sértõdés és abból értelmetlen veszekedés generálása) tilos.
Bárki aki figyelmeztetést, vagy kitiltást kap, azt nem személyes ellenszenvbõl adom, hanem a fórumközösség védelmének érdekében.
Egy füst alatt mindjárt javíthatnád a sorszámozást, mert két 3. pont szerepel.
Kösz, javítottam.
Mostantól fisligery próbaidős moderátor. Hozzá is lehet fordulni segítségért, ha mondjuk egy hozzászólást automatikusan kimoderál a fórum rendszere és engedélyezni kellene, ha egy hozzászólást törölni kellene vagy hasonló segítségre lenne szüksége valakinek. :)
2 hozzászólást áthelyeztem a gazdasági topicba.
Találtam 3 automatikusan kimoderált hozzászólást, engedélyeztem õket.
Ma úgy tûnik hogy a fórumra beregisztrált a 150. regisztrált tag. :beer:
A hétvégén majd kiküldök néhány meghívót, meglátjuk hogy hányan jönnek a fórumra. Elég sokáig tart megtalálni a meghívásra érdemes embereket, úgyhogy nem sûrûn küldök ki ilyet. :)
Kiküldtem néhány meghívót, talán beregisztrál majd néhány új tag. :)