2kW??? Nem rossz! Sött!
Valami bövebb info? Milyen fajta? Valami leirás van rola? Mekkora a cuc?
Printable View
2kW??? Nem rossz! Sött!
Valami bövebb info? Milyen fajta? Valami leirás van rola? Mekkora a cuc?
Nekem pont a fürdõbe nem vált be az infrapanel. 500w, szóval feltételeztem, hogy ha feldobom a plafonra, majd érezni fogom a sugárzó hõt..hát nem..már azt hittük, hogy szarul kötöttük be, ami gyakorlatilag lehetetlen. aztán lejjebb tettem, és így már érzem..nem akartam, hogy folyamatosan menjen..meg amúgy sem akartam állandó hõt a fürdõben, ezért kapcsolóra kötöttük..
Most úgy használjuk, hogy fürdés elõtt 15 perccel odamegyek, felkapcsolom..mire megyünk jó.
Na de ez sem megoldás..szóval nekem kicsit csalódás volt.
Sok fotózni valód lesz mostanában..engem érdekelne az Oakland féle sörgép gyártási folyamata is..na errõl a mágnesmotorról már nem is beszélve...
A motorral kapcsolatban közben az ütött szöget a fejembe, hogy Nikola Teslának és a 19. század közepétõl a rengeteg elektronikával foglalkozó tudósnak és fejlesztõnek ne jutott volna eszébe az ellentétes pólusok taszításának egyszerû elvén mûködõ, forgó szerkezet munkára fogása? Nem hiszem el, hogy ez a youtube huszároknak ugrott be elsõnek...
Bevallom ösintén régen énis "feltaláltam" egy mágnesmotort amit aztán meg is épitettem. AZ eredmény kb semmi nem lett.
És utánna youtubozgatok és mit látok??? A mágnesmotoromat a saját találmányomnak hitt cucot! :) Szintén hasonlo eredményel mint ami nekem lett.
De szerintem müködöképes lehetne csak kéne szerezzek valami olyan anyagot ami szigeteli a mágneses erövonalakat.... :D És nem zavar be a müködésbe.
Át fogom küldetni magamnak a szükséges dolgokat. Egyelõre én is csak annyit tudok, hogy mûködik. Dióhéjban elkezdte nekem magyarázni, hogy milyen mágnes kell hozzá, szögbeállításokkal való játék, stb.
Én is szeretném lerajzolva, adatokkal együtt látni a dolgot.
Sõt vagyok olyan mocsok, hogy csak akkor kezdem el magamnak megépíteni, ha látom, hogy hónapokon keresztül problémamentesen mûködött a barátomnál és termelte az áramot. Óvatos duhaj vagyok.:)
Egyelõre állnak a projektek. Fõállás, mellékállás, hétvégén 800 négyszögöl földecske, építkezés, traktor építés, ólépítés, stb.....Idézet:
Sok fotózni valód lesz mostanában..engem érdekelne az Oakland féle sörgép gyártási folyamata is..na errõl a mágnesmotorról már nem is beszélve...
Sajnos már most is több felé vagyok szakadva, semmire nincs idõm.
Ha lesz mit fényképeznem, fel fogom tenni.
Hát lehet..bár az elsõ videó, amit ezzel kapcsolatban láttam egy pc hûtõventillátor lapátjára ragasztgatott pontmágnesek, meg igen..talán volt néhány hajlított mágnes is..Lehet hogy ez olyan spéci? Minden esetre várjuk a hosszútávú tesztet és bármi infót amit felénk csöpögtetsz errõl hálásan megköszönünk. Ha egy ilyet 30-40 pénzbõl össze lehetne hozni, és korlátlan ideig mûködhetne én is nekikezdenék barkácsolni. (persze a csapágyak úgyis beszarnak elõbb utóbb)
Ha csak a csapágy lenne a probléma, beszereznék néhány csúcsminõségû csapágyat, meg teflonos nanobioöko olajat hozzá :)
Én hiszek Oaklandnak..azt mondja, h a saját két szemével látta a mûködést..jóféle dugattyúcsapágy évekig kihúzná olajfürdõ mellett:thumbup
Nem lepodnek meg nagyon, ha kiderulne, hogy par eromuben nem atom/uran adja az aramot, hanem Tesla motor, vagy vlmi hasonloan eltitkolt eroforras!
Mizu: "Nagyon rossz lenne egy ilyen (vagy egy erösebb) minden haztartasban... Borulna a vilag jelenlegi "egyensulya".
Az biztos, hogy borulna a vilag egyensulya (foleg az energia piaci)! Tenyleg olyan rossz volna, ha egy fuggoseggel kevesebb lenne? Nem lennenek haboruk az energiahordozokert. Csokkenne/megszunne az elelmiszer es vizhiany a foldon! Persze, amig kapzsik az emberek es a penz az ur...
Légmagos trafo két tekercs. Az egyik pl ennék a példánál maradva a földbe lenne temetve a másik pedig a gépen lenne elrejtve.
A földben lévö tekercsre váltakozo feszt kapcsolsz az egy periodikusan váltakozo mágneses teret hoz létre. Ez a mágneses tér feszültséget indukál a másik tekercsben.
Kb mint egy normális trafo csak nincs benne vasmag és nem olyan hatékony. De vezeték nélkül lehet bizonyos távolságig energiát közvetiteni.
Kosz. :thumbup
Nem Tesla müve. Tesla inkább egyen áram párti volt.
Az indukciohoz tartozo dolgokat Faraday fedezte fel.
Transzformátort pedig elösször magyarok csináltak . Asszem Déri miksa nevü uriember találmánya.
Szoval ö fedezte fel a transzformátort akkor valoszinünek tartom hogy a légmagos transzformátor is hozzá füzödik.
Nos én is találtam néhány gyenge mûszaki pontot a látott videóban.
Megkérdõjelezi számomra a videóban szereplõ forgómozgást végzõ eszköznek az ingyen energia keltését.
Nézzétek meg jobban, figyelmesebben a videót.
1, Hiányoznak belõle a mágnesek, az álórészen és a forgórészen.
2, Azt a termelt energiát amit látunk nem lehet átvinni ílyen gyenge, rugóból készült tengelykapcsolón.
3, Én még ílyen nyitott generátor belsõrészt nem láttam (hol van a hátsó csapágy ?
Ezt a tárgyat mûszakilag nem szabad elhinni.
Természetesen a mágnesmotort rég megalkották és gyártják is jó pénzért a Németek, régebben 1 Magyar cég is készített kb 2 Kw-os szobányi berendezést és tudomásom szerint exportáltak is belõle (kb. 20 éve volt róla tv ripor. A magyar cég vezetõje olyasmit nyilatkozott, hogy õt nem érdekli ki hisz benne ki nem, õk gyártják, mûködik és a vevõ fizet érte. Ja és szabadalom védi !!!)
Nos tán ezért nem fogtok látni valóban mûködõ " ingyenáram generátorról" készült videót a Youtubeon.
Végtelen ingyen energia nincs,minden véges,még a világegyetem is...aki ilyet állít,bolond..jó hatásfokú energia termelõ az van...a sufniba bárki összerakhat egy áramtermelõt...pár hangszóró mágnes,egy kocsi generátor vagy dinamó,némi kísérletezés..de ez sem tart örökké,a mágnesek elveszítik a polaritásukat...a modern kor embere egyszerûen ésszel él...gondoljunk bele..minden hónapban egy háztartás üzemeltetéséhez kb 150-200 ezer :eek: értékû csere mágnest kellene vásárolni,a régit becserélni,most fizetünk 5-10 ezret :)...ja és a mágneseket nem lehet a sufniba legyártani....nem kell összeesküvés elméleteket gyártani,jó ötletek vannak..csodák nincsenek.....és hát gondolkodjunk logikusan,ha lenne ilyen találmány ami megawattokat tudna elõállítani és felvásárolták a multik...nem logikusabb lenne ha azzal táplálnának a hálózatba????...gyakorlatilag csak a zsírzás,karbantartás lenne az önköltség,nem kellene drága urán,kõolaj,szén,földgáz..nem kellene gát,erõmû milliárdokért...nem bolondok a nagy pénzemberek sem...ha lenne ilyen már mûködne....nem mondom,hogy nem lesz,mert 100 éve még villany sem nagyon volt,de most még nincs....
...nem hinném...pl melyik a leghatékonyabb energia termelõ? befektetett összeg/eladási ár?.....az atom erõmûvel megtáplált hálózaton nem olcsóbb a villany mint a lignit erõmûvel ellátott!!!ha a " szupergazdagok" ingyen energiaerõmûvet üzemeltetnének akkor is ennyibe kerülne a villany...ahogy most is ...csak több lenne rajta a profit.....ezek egyszerû dolgok...az otthoni erõmûvet pedig betiltatják a lobbisták és kész.....ha lenne ilyen energia forrás,minek fektetnének be milliárdokat fúrótornyokba,kutatás-fejlesztésre stb....egyszerû a képlet,a többi összeesküvés elmélet.....pl itt vannak a gáz üzemû autók vagy az étolajjal tankolt dízelek....tilos és kész..tessék a kúton gázt venni,mert az a biztonságos...ha lenne ingyen energia akkor is a kúton kellene feltölteni az autót...le lehet korlátozni úgy a dolgokat,hogy a normál hálózatról otthon nem tölthetõ ...
..értem én,hogy mire gondolsz,féltik a már befektetett pénzt...na de azt tudjuk,hogy a jól értesült pénzemberek sokat nem agonizálnak az ilyen dolgokon...pillanatok alatt eladják a részvényeiket és átviszik(virtuálisan) a világ túloldalára,másik üzletbe...de ezek valójában nem létezõ pénzek csak a hit miatt tartja az értékét...higgyétek el ,ma még nincs használható,tömegtermelésre,sorozatgyártásra vagy nagy teljesítményt(MW) produkáló megoldás....sajnos...de ha lesz sem lesz ingyen a villany....
Látom, feléledt a topic.:)
Amit ismerõs épített, kábé 100ezerbõl jött ki. Kínából rendelt brutál erõs mágneseket használt.
A kézzel való beindítás után, folyamatosan gyorsuló pörgéssel 2-3 percet mûködött, majd szétrázta magát.
Tehát van még mit finomítani a dolgon. Azonban egy dolgot bizonyított számomra, a mágnes motor nem utópia.
A másik dolog: amíg van olaj, szén, földgáz, addig mindent elkövetnek, hogy ezeket kelljen használnunk. Az alternatív energiát keresõk számára ellehetetlenítik, hogy hozzájussanak a technikai háttérhez. Ehhez nem kell tiltani dolgokat, csak olyan áron kell adni, amit nem tudunk megfizetni vagy éppen már ne érje meg beruházni.
Gondoljatok bele, mennyibõl jön ki egy nepelemes rendszer egy családi házra, egy thermo szivattyú vagy egy szélkerék. Utóbbinál építési engedély, engedélyeztetés, visszatöltési kötelezettség stb.
Mindent elkövetnek, hogy függjünk tõlük.
Nem. :( A gravitácios erövonalakat asszem nem lehet árnyékolni és ott vannak a tér adot részén atol fügetlenül hogy mi van ott.
A mágneses erövonalakat elvezetni lehet mágneses anyaggal de ez megint nem járhato ut.
Amugy szerintem a mágnesmotor kivitelezhetö lenne ha ideális körülményeink lennének méghozzá igen hatékony 0 eredövel. De ha ideális körülményeink lennének akkor kb minden örökmozgo lenne 0 eredövel nem kellene hozzá mágnes! :D
De ez van semmisem tökéletes...
Kukatetõt és izolációs hõvisszaverõ fóliát használ parabolatükörnek a srác.
http://www.youtube.com/watch?v=_8sd9UgjXLE
Ebben a videóban kávépohárból készít tükröt.
http://www.youtube.com/watch?v=ux93u...xNLFQsYeVnLCEs
Ezeket izolációs hõtükör fóliával mi is el tudjuk készíteni, fólia mögötti zárt térbõl kell kiszívni a levegõt, vákuum hatására a fólia parabola alakot vesz fel.
Nagyobb méretben különbözõ feladatokra használhatók ezek a tükrök. Pl. a vákuum szabályozásával a parabola fókuszpontja változtatható, ezáltal távol lévõ céltárgyra fókuszálható.
Kíváncsi vagyok mire jutnak: A QEG - kvantumenergia generátor - leírása
Fõként a kétkedõknek csinálták ezt a videót.
Ajánlom szeretettel mindenkinek "Tesla nem volt hülye" jeligével.
A lényeg, hogy van, de nem erõltetik és propagálják, mert akkor a drága nagyipar bukna...
Javaslom, hogy mindenki memorizálja, dokumentálja az ilyeneket, mert egy összeomlás után nagy elõny lesz az efféle tudás.
https://www.youtube.com/watch?v=yoCBORXzOqU
Pár hónap alatt tucatszám készítették az ilyen videókat. A kétkedõk elcsendesedtek.. Egyre több anyag van már róla fent.. Sok a Lépésrõl-lépésre bemutató.
Próbálok párat felrakni, hátha valaki hozzáértõ elkezdené gyártani. Kapásból kellene nekem egy marokkal.
Hajrá!
https://www.youtube.com/watch?v=ljKX9Om7Z4s
Ez szemléletes + a leírásban található sok infó
https://www.youtube.com/watch?v=SFB0aySrB2s&src_vid=5RKdgweo0vo&feature=iv &annotation_id=annotation_676521167
Közzététel: 2014. szept. 2.
This system of Free Energy Generator is used as free electricity magnet coil generator for 220V light bulb. For construction were used "free energy" coil, capacitor and transformator enabling even more than 220 V back stream of electric energy. The led lighting bulb is only 12W low consumpting light bulb. Explained step by step how to build free energy homemade generator device.
This is Free Generator video of free energy coil used for led bulb:http://youtu.be/SFB0aySrB2s
It is simple construction of free energy device utilizing magnetic free energy coil enerating free electricity. It is also presented in our other youtube videos but based on 1,5V led bulbs.
What is your opinion? is it reall or fake? How long can the operation work?
http://youtu.be/jiAhiu6UqXQ
http://youtu.be/sgEjqVFJXzU
http://youtu.be/-GEkRLwn2pU
http://youtu.be/iLqnqLaKe_g
https://twitter.com/WasabySunnyday
You can see my other videos on following topics:
Freie Energie, Свободная энергия, energía libre, 免費能源, Free Energy Cooling Fan, Tesla Coil, Coil Energy
Free Energy Magnet Motor, Free Energy, Free Energy Generator, Magnetic free energy generating free energy light, Free Energy Lighting Bulb Led, free energy device
Válassz méretet :)
neodymium+magnet
Egy kis eszmefutattás. Szakmámat tekintve elektrotechnikus vagyok igy eléggé szkeptikusan állok a témához.
Szoval adott ez a két tekercsböl áló mütyür két mágnessel. És 5,92 V os stabil egyenáram jön ki a kivezetésein. Hát itt kezd érdekes lenni a dolog.
A mágnesesség mint a gravitácio nagyon hasonlo egymáshoz. Csak egy eröhatás. Energiát NEM képvisel. Maximum raktároz. Amenyi energiát belefektettünk az álapotváltoztatásba anyit is fogunk visszakapni minusz a veszteségek. Tehát mint gravitácios és mágneses energia olyan nincs. Végezhet ugyan munkát de csakis anyit amenyit belefektettünk.
Szoval az energiaforrásunk jelen esetben biztosan nem a mágnes.
Igy elsöre nem látom hogyan miként müködik vagy kéne müködnie.
Gondolom valami föld mágnesessége alapon kéne müködjön. Node Ahoz hogy abban a tekercsben nekünk feszültség indukálodjon ahoz egy változo mágneses erötér kell. Ami vagy váltakozo feszültséget vagy változo egyenfeszültséget produkálna. És ez nem váltakozo de még nemis csak periodikusan változo egyenfeszültség. Ez stabil 5,92V és ez szurja a szemem. Nade ha elég nagy a mágneses tér változásának frekvenciája akkor esetleg lehet egy stabil kimeneti feszültségünk a tekercsen.
De minek van nagy frekvenciáju mágneses tere a környezetünkben? Kb semminek.
A harmadik lehetöség hogy valami még nem ismert jelenség játszodik le a szerkezetben. Ez elég valoszinütlen mert egy ilyen primitiv dolgot neám ne fedeztek volna fel. Ne gyertek azzal hogy az energiahordozo lobbi eltitkoltatta! :D
A negyedik lehetöség hogy egy parasztvakito video.
Na de hála nektek már nekem is szurja az oldalam a téma. Ugyhogy ma este összerakom és meglátjuk mit produkál.
Nem füzök hozzá sok reményt de ha netán sikerülne akkor az eon megbaszhassa! :D
Mar elnezest de aki ezt elhiszi az muszaki analfabeta. Az idoben valtozo magneses fluxus indukal feszultseget a vezetoben. En is csinaltam neodym lapokkal orokforgo pc ventilatort, majd toltok fel rola videot...
Nekem voltak hasonló ábrándképeim ilyen kütyükrõl. :D
Méghozzá 2 funkcióval:
- generátor (bio és földenergiából villamos energia)
- antigravitáció
Mindössze egy kristálymagos tekercs kell hozzá,
de ha el is akarnánk hinni hogy létezhet (minden megvalósítható ha már gondoltunk rá),
valószínûleg tovább kell fejleszteni egy szakival, vagy "emberfeletti" képességekkel kell bírni hozzá, esetleg mindkettõ. :)
Egyébként a stabil egyenáram nekem is gyanús!
Az én megálmodott szerkezetem (nagyobbak ipari méret), álmaimban téranomáliákat okozott terhelés alatt és asszem nem volt stabil, és rendkívül könnyen el"programozódik" vagyis elromlik.
Bolond álmodozó vagyok mi? :haha:
Bebizonyosodott nem müködik.