pihenned kéne :haha:
Printable View
pihenned kéne :haha:
Nagyon ritkán nekem is szokott élethû álmom lenni, egyik egy jelenetére emlékszem, úgy kb. 15 éve lehetett.
Robbanásokat hallottam, kirohantam és egy égõ utasszállítót láttam zuhanni a falu szélére, úgy rémlik én is láttam rakétákat, de nem teljesen biztos.
Érdekesek ezek az élethû álmok, valahogy valóságosabbnak tûnnek mint a valóság (élesebb, kontrasztosabb kép, erõsebb térhangzás :) ).
Készítesz a blogon összefoglalót Zimmerman felmentésérõl?
Nem tudom, talán.
Most az van hogy elõjött az egyik esküdt és olyanokat mondott a tévében, hogy "a szívünk mélyén tudtuk hogy bûnös", meg "szabadon engedtünk egy gyilkost". Nem tudom mennyit kapott a tévés szereplésért, de biztos sokat. Bekavar a nõ és szítja a gyûlöletet, a médiának erre van szüksége. És az önvédelmi törvényt (Stand Your Ground) is próbálják eltörölni. Azoknak is kell a gyûlölet hogy véghezvihessék a tervüket. :(
Igazad van. Mert elég hülyeség amit összehord az az esküdt. Ezzel azt mondta, hogy "tudták" hogy bûnös, de direkt elengedték? Ezzel nem haragítja saját maga ellen a tüntetõket. Igazából viszont minden arra utalt hogy ártatlan, csak azért érezhették máshogy, mert a média folyamatosan manipulált mindenkit és az biztos hogy õk is néztek tévét, meg õk is olvastak újságot, nem voltak bezárva egy cellába ahol nem érintkezhettek a külvilággal. Vagy egyszerûen csak hazudozik a nõ és kapott érte egy csomó pénzt hogy hülyeségeket beszéljen. Biztos hogy nem azért állt ki a kamerák elé felfedve az inkognitóját, mert egy fillért se kapott érte és csak veszélybe akarta sodorni saját magát és a családját. :hogymi:
Kaptam egy emailt, azt írja a bolt, hogy a rendelésembõl még 2 dolog hiányzik, de még 1 hét és postázzák a csomagot. De jó hogy 6.-án rendeltem. :D 1 hónap (+pár nap) alatt ideér, pedig azt hittem hogy másfél hónap is lesz belõle mire feladják. Persze nem sürgõs, de azért 1 hónap az azért egy kicsit sok.
Kínából is visszaírtak, hogy csúsznak a postázással. :hogymi: Remélem a következõ rendelésemmel nem tökölnek majd ennyit. 1 hónap kell nekik néhány hülyeség legyártásához és postázásához. A minimum hogy legközelebb adjanak majd valami árengedményt. Viszont gyorsan válaszolnak, minden információt megadnak, lehet velük tárgyalni és fontos nekik hogy meg legyen elégedve minden vásárlójuk. Ebbõl a szempontból nem panaszkodhatom rájuk. :)
Még nem adták fel. Azt mondták hogy sok a megrendelésük ezért lemaradtak egy kicsit a munkával, de dolgoznak rajta és legkésõbb Hétfõn postázzák.
Várom a kínai rendelésem. A csomagkövetõ szerint már itt van a városban és épp kiszállítják. Elég szép teljesítmény, mivel tegnap adták fel a kínaiak. Úgy tûnik hogy 1 nap alatt ideér. :thumbup
Tényleg ideért. A kínai cég több dolgot küldött mint amennyit rendeltem. Ingyen. :thumbup 200 felvarró, helyette küldtek 207-et.
De nem is csak ez volt a meglepõ, hanem a minõség! Azt hittem hogy valami 3 csillagos minõségû rongyos, halvány, felvarrókat küldenek, ehelyett tényleg valami bámulatosan kiváló minõséget találtam a csomagban. :eek: Már tervezem a következõ rendelést.
Nocsak! lehet rendelni fórum-felvarrót?! :beer:
Nem, az csak terv. Ez egyelõre másik fajta. Viszont most már tudom hogy megbízható cég és ha fórum-felvarró kell majd a jövõben, akkor tõlük majd be tudom szerezni. :) Persze ahhoz több fórumozó kell majd, mert még 200-an se vagyunk, a 200 meg a minimális rendelés a cégtõl. :) Viszont folyamatosan rendelek más fajta felvarrókat is, aztán mindenki olyanokat rendel majd amilyenek tetszenek neki. Lesz zombis meg mindenféle. ;) Emellett lehetne majd a fórum támogatói felvarrót is kérni. Gondolom jövõ nyárra már lesz annyi érdeklõdõ hogy érdemes lesz megcsináltatni egy 200-as pakkot.
200 darab felvarró van benne, csak oldalnézetben. ;)
Ebbõl minden ruhádra jut egy :D
Így jobban látszik.
http://imageshack.us/a/img69/1706/al6q.jpg
Zombivadászengedély felvarrók. ;)
Ilyet egyedi sorszámos rendszámtábla verzióban vagy "bumper sticker" láttam, nice!
Cégek. :rolleyes:
A kínaiak nem válaszolnak, lehet hogy nyaralni mentek.
A bolt ahonnan meg több mint 1 hónapja rendeltem, hétfõre ígérte a csomagom, közben meg már csütörtök van és még mindig nem adták fel. :mad:
Sétáltam az utcán és beszólt egy kb. 10 éves gyerek. Egy kislány! Büszke lehet rá az anyukája. :rolleyes: Hajt a rózsaszín biciklijével a járdán, hangosan beszélget a mögötte biciklizõ barátnõjével, közben sértéseket dobál azokra akik szembe jönnek vele. Mert persze tudja hogy úgyse fog visszaszólni senki, hiszen õ csak egy gyerek. Ha gyerek, ha nem, bunkó volt az biztos. :hogymi: Érdekes hogy akik ilyen mentalitásúak, azok szemtõl szembe sose szólnak be. Kocsiból kikiabál, biciklin elsuhanva beszól. Kocsisból eddig kettõ volt, igaz az egyik rendszeresen csinálta (illetve nem egyik, mert egy kocsiban többen ültek). Viszont egy ideje nem láttam õket. Viszont sok év alatt ennyi, ez szinte semmi. Magyarországon volt hogy naponta szólt be valaki. Ahhoz képest ez a néhány alkalom, ez nem számít. :)
Minap egyik lakótelepen vízipisztollyal spriccelte a kis mokkagyerek a járókelõket. Apukája, egy nyüzüge (ámde mégoly agresszív) alak, ismert bajkeverõ, meg a közelbõl nézte vigyorogva a gyerek produkcióját, várva, hogy valaki rászóljon, mire egybõl rámozdult az illetõre, nagy hangon ordítva, hogy merik bántani a gyereket...
Igazi pedagógus a faszi.
Még otthon volt néhány hasonló helyzet. Gyerek ablakból szólogatott be a járókelõknek.
Egyszer meg mentem az utcán, gyalog, meglátogatni a barátokat. Ahogy sétálok, mellémér szembõl egy gyerek, rám néz és hangosan azt mondja, hogy "Dögölj meg!" és elfut. Én meg csak néztem hogy most mi van. :confused: Az se volt több 8 évesnél.
Mikor én gyerek voltam, eszembe nem jutott volna hogy minden ok nélkül ilyeneket mondjak ismeretlen felnõtteknek. :nemnem: Engem még nem úgy neveltek. De régen a szülõk osztották a pofonokat is, meg a tanárok is, manapság meg az már tilos.
Írtam egy hosszabbat.
Fegyvertartás melletti érvek és ellenérvek
http://tuleloblog.blogspot.com/2013/...yvertaras.html
Persze, ha sokat tudsz a magyarországi engedélyekrõl, sportövészetrõl, vadászengedélyekrõl, nyomtatványokról, kérvényekrõl, akkor ha írsz róla egy összefoglalót, akkor közzéteszem majd a blogon. Én csak az U.S. törvényeket és helyzetet tudom. Meg valaki írt az Ausztrál fegyvertörvényekrõl is, az is ott van valahol a blogon, az engedélyével kitettem vagy 2 éve. :)
Ok, meglátjuk jutok-e valamire.
Gondolom ez a kedves olvtársakra is vonatkozik, tehát bárki nekiveselkedhet...
Aki tud valami hasznos cikket írni prepper- illetve lõfegyver témában az küldje el. Privátban vagy emailben.
Tárgyaltam egy másik kínai céggel. Lehet mondani rájuk, hogy Kína az kommunista ország, de az biztos hogy minden leendõ üzletfelüket tisztelik és nagyon kedvesek mindenkivel. Úgy látom hogy nõk végzik a kapcsolattartást és az üzletkötés emailes részét. Az angoltudásuk kiváló. Se helyesírási, se nyelvtani hibát nem ejtenek. Jobban tudnak angolul mint az angolok. :eek: És tényleg öröm velük üzletet kötni. A nyugati cégeknél sokszor van olyan gond, hogy nem válaszolnak, vagy hetek és hónapok telnek el mire visszaírnak valamit. Akkor is van hogy lehagyják a megszólítást, esetleg amit írnak abból lerí hogy nyûgnek veszik az érdeklõdést is. De a kínaiak úgy írnak vissza, mintha egy régi barátok lennének és szinte azonnal visszaírnak. Most például kb 1 óra alatt választ kaptam. Ez aztán a gyorsaság! :thumbup
Megint vadat álmodtam.
Nukleáris támadás érte a várost. Minden radioaktív volt. Szürke romok között éltünk, de egy banda folyamatosan háborgatott minket. Úgy döntöttünk hogy továbbállunk és keresünk egy helyet vidéken, talán egy erdei kunyhóban lakunk majd. Viszont elég sok felhalmozott dolgunk volt, és persze se autó, se motor, de még biciklink se volt. Kérdezte barátnõm, hogy "mit csináljunk ezzel a sok holmival?". Azt válaszoltam neki, hogy muszáj lesz elásni, mert nem tudjuk magunkkal vinni. Összeszedtem a dolgokat és elástam egy helyen, aztán útnak indultunk annyi felszereléssel amennyit elbírtunk.
:hogymi:
Elõtte nem nézted meg az Éli könyvét? :) A viccet félretéve nekem ~5 évvel ezelõtt volt egy félévem amikor rendszeresen zombikkal álmodtam. A furcsa az volt, hogy nem volt idõm se filmet, se TV-t nézni, se játszani semmivel, vagy a KV volt sok, vagy a munka. Szegény agyacskánt néha komolyan besokal.
Mostanában nem néztem meg. Amúgy már láttam néhányszor. :)
Fordítottam.
Az Athens-i csata igaz története
http://tuleloblog.blogspot.com/2013/...tortenete.html
Új videó, most töltöttem fel.
1911 pisztollyal célba lövés, FTF-el
http://www.youtube.com/watch?v=FGa9iUy9wCw
:) Tetszikeljétek!
A 250 dolláros hátizsákot most megtaláltam 206 dollárért. Erre pont most nincs rá pénzem! :mad: :duhos:
Fõleg hogy a Kínából rendelt dolgok után úgy tûnik hogy 290 dollár vámot és adót kell kifizetnem. Sok pénz. :hogymi:
Amit az egyik itteni boltból rendeltem, az meg sose ért ide. Szerintem visszamondom a rendelést. Ha 2 és fél hónapig nem tudták elintézni, akkor inkább megrendelem ugyanazokat a dolgokat valahonnan máshonnan. 75 nap az hosszú idõ.
Találtam egy jó videót, mindjárt nekiállok lefordítani. El fog tartani egy darabig, de talán néhány óra alatt elkészül és feltöltöm nektek. :beer:
Szerintem van itt valami bázis, szoktak vadászgépek is szállni erre felé, csak ilyen nagy helikoptert azért nem látok mindennap. :)
Nézd meg google mapson :)
:haha: