Eredeti hozzászóló
mrPickles
Vegyél csiga irtót 1 fontosban is van, nyáron. Vagy tegyél ki sör csapdát, nem kell sörnek lennie cukor, víz, élesztõ kombó is jó. Nyírd a szegélyeket ahol elbírnak bújni, ne hagyjál szanaszéjjel olyan dolgokat ami alatt napközben eltudnak bújni, ha még is van ilyen forgasd fel és vágd szét õket egy ollóval. Ágyásokba/köré szórj hamut meg tojáshéjat nem a legjobb megoldás de talaj javító hatása is van. Az ágyások közötti gyalog ösvényt szórd fel fa daráékkal az is bántja a talpukat és nem szívesen mennek arra.
Permetezni ne nagyon permetez mert jó eséllyel a szerzõdésében is benne van, hogy nem ajánlott, valamint ha sokat reklamálnak az organikusan termesztõ szomszédaid könnyen kirakhatnak.
A gyomirtást fekete föld takaró fóliával old meg inkább, azalatt kihalnak gyomok pár hét alatt a fényhiánytól.
CSirkékkel kapcsolatban már írtam, de minden képen nézd meg, hogyan csinálják a többiek azon a területen ahol te vagy és kérdezd meg õket a róka veszélyrõl.
Mennyit fizetsz érte egyébként? Én 150 nm eresért egy évre most 25,50fontot fizettem. Ez jövõre majd fel megy 51 fontra.
Meg tud meg, hogy van e és ha van milyen gyakran van terület bejárás. Ez az amikor bejárják a területet és aki nem tartja rendben a allotmentjét azt rövid úton kiteszik. Nem mindenütt van.