Áthelyeztem vagy 15 hozzászólást az off-topicba.
Printable View
Áthelyeztem vagy 15 hozzászólást az off-topicba.
Egy hozzászólást áthelyeztem az édesítőszeres topicba.
Egy hozzászólást áthelyeztem az Off topicba, az Iskolai topicból.
Ha látok hibás linket, hibásan behelyezett videót vagy képet, esetleg hibás idézet kódot, akkor azt javítom. Néha elég sok van belőle, úgyhogy nem írom ki mindig, hogy javítottam valamit. :)
Egy hozzászólást áthelyeztem a Sajtó és média topicból a Vegyes külföldi hírek topicba.
A csere topicot áthelyeztem az eladó részlegbe.
5 oldalnyi menedéképítős beszélgetés új topicba áthelyezve.
Ok, áttettem.
A "Fokos" topicot áttettem a "Kések, bozótvágók és egyéb pengék" részlegbe.
Töröltem a füstölős hozzászólásokat. Nem feltétlenül ütköznek a fórum szabályaiba, de az ördög sohasem alszik. A mai világban már egy karácsonyi csillagszóróra is ráfogják hogy tömegpuszításra alkalmas eszköz. :hogymi:
Múltkor tüzeltem félszáraz diófalevelet, na az is felért egy XXL-es füstbombával :)
Akkor ez az információ is "kényes"? :)
Ki tudja. Itt nálunk a városban biztosan elvinnének érte. Itt városi szabályzat tiltja a falevélégetést.
De a falevél nem alkalmas rakétahajtoanyagnak és olthato az égése! :) De aztán kitudja.
Te meg othol épp elörre eltervezetten különös kegyetlenségel nyereségvágybol faleveleket tüzelsz azt holnap kopogtatnak ne lepödj meg! :)
Nem tudom, de én nem tüzelek falevelet az biztos. Viszont az ipari tűzijáték teljesen legális. Egész nyáron puffogás van. Jóval hangosabb mint egy lőtéren, úgyhogy nem tudom mit szólna hozzá az a nő aki a múltkor a cikkben a lőtér miatt panaszkodott. :haha:
Összevontam két topicot. "Erõd vs.Mobilitás?"-t és a "Menni vagy maradni?"-t.
Néhol törölni szoktam az idézeteket, ha egyértelmű hogy a válasz kinek a hozzászólására érkezett. (A felesleges idézések terhelik az adatbázist.)
Aki linket tesz, az írja oda, hogy miről szól a link, cikkek, írások esetében a címét, vagy az első néhány sorát tegyétek oda, hogy tudjuk miről szól a link.
:beer:
Késesből a karácsonyi topicba helyeztem át egy hozzászólást.
Töröltem a hozzászólásokat. Tessék abbahagyni a vitatkozást. A fórum részben önvédelemrõl is szól, tehát egyértelmû hogy lesz aki önvédelmi szempontból vizsgálja meg a bûnözõk viselkedését. Én is részben úgy nézem. (Pl. ha hozzám törnének be, én mit tennék.) Úgyhogy ezen összevitatkozni teljesen felesleges.
2 hozzászólást áthelyeztem az állatosból az offtopicba.
Vadászatosból töröltem egy hsz.t és áthelyeztem párat a hátizsákosból a hálózsákosba.
Csatolmány 1374
Átraktam az élezõs topikba pár a témával kapcsolatos hozzászólást.Csatolmány 1484
Töröltem néhány hozzászólást a Csak regisztráltak topicból.
Fogalmam sincs mirõl írtatok az óvóhely topicban (valami vámpírokról???), áthelyeztem az egészet az Offtopicba.
1 vagy 2 filmet láttam belõle. A Twilight az tetszett, a Harry Potter nem. Úgyhogy ha Belláról vagy Edwardról mondtok valamit azt majd megértem. :D
Két hasonló téma is van, lehet összevonható:
Lámpák, világító eszközök
Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok
Kérhetném ,hogy ezt a hsz.-t / az enyémet / http://magyarprepperforum.org/showth...?589-Sziasztok
tedd át a Bunkeres topicba oda való inkább és ha valakit érdekel a téma akkor majd ott folytatjuk . köszi .
Ok, áttettem.
Áttettem egy katonás zenés videót az Off topicba az Állatosból.
Köszi, nem is oda szántam! :D
Én is belepörgettem és arra gondoltam talán azért oda került mert akkora állatok :)
Egy dupla hozzászólás egyikét töröltem. A chemtrailes tüntetéses hozzászólásokat áttettem a chemtrailes topicba.
Áthelyeztem Picsogi hozzászólását az élezõs topicba (link)Csatolmány 1649
Könyves topic áthelyezve.
Megvitatásra javasolnám, hogy a felkészülés a katasztrófákra fórumcsoportból átrakni a felszerelések fórumcsoportba az olyan topikokat, amik konkrét tárgyi dolgokról szólnak.
Ilyen pl. BOB, vagy amit ebbõl kimaradt, az egészségügyi csomag.. stb
Onnan jött az ötlet, hogy automatikusan (talán logikusan) a felszereléseknél kerestem ezeket, mikor valamit meg akartam nézni.
A felkészülés a katasztrófákra forumcsoport maradhatna csak a szellemi / elméleti dolgokra. Hogyan, miként, miért...
Érv még, hogy akkor a a felszerelések fórumcsoport kicsit duzzadna (1 oldal most) a felkészülés meg apadna (3 oldal most.)
Én áttehetem, bár a BOB a felkészülésrõl szól, nem feltétlenül hátizsákmárkákról. Annak külön van topicja. Ahogy az egészségügyi csomag is inkább arról szól hogy mit lehet beletenni, összeválogatni bele, nem arról hogy melyik márkát érdemes megvenni. A többieknek mi a véleménye?
Áthelyeztem a földnyelõs hozzászólást az Állatosból, az Egyéb katasztrófák topicba.
(Azért írjátok oda ezeket a hozzászólásokat, mert az ÁLLATOS helyett ÁLTALÁNOS-nak olvassátok a topic címét?) :haha:
Letöröltem egy lõszerkeresõs topicot.
Töröltem egy felhasználót mert ideiglenes (10 percig mûködõ) email címe volt.
25-30 hozzászólást töröltem a Szebbik nem topicból. Már nem mûködõ linkek és videók miatt.
Áthelyeztem néhány hozzászólást.