Elég furcsa a feliratos részek után... de ez van :-/
Printable View
Elég furcsa a feliratos részek után... de ez van :-/
Mutáló középiskolás hangja egy 45 éves karakternek. :hogymi:
Most komolyan leszinkronizálják?? :O Am.nagyon furcs tényleg! :D Megszoktam Rick barátunk tüdobajos levegöhiányos beszédét! :D Kiváncsi vagyok carl barátunk melyik béna gyerekszinkronos nyávogo hangocskkáját kapja meg! :D
Am azért örülök a szinkronnak! :D Am szerintem az lessz mint a breaking bad el! :Dmegnézem elösször eredeti nyelven. Aztán a szinkronosnál percenként magamra kell szoljak hogy ne keresd a feliratot mert nincs!!! :D
Na gyerekek ma fény derül mindenre!!! :) Holnap felirat is lessz! :)
Kiderül vajon Rick barátunk megelmeroggyanik e kiderül megették e a kislányt a koricálok governov vajon visszatér a fejbelövésböl és a hátbaszurásbol??? .) Magie és Beth barátnénk továbra is fullos csaj marad e?!
Szerintem a következö fog történni:
Rick és carl talál pár mázsa sodert pár mázsa cementet és egy betonkeveröt. Visszamenek börtönbe befoltozni a lukakat amit a tankocska ütött. De sajnos a betonkeverö nem fér be a hátso kapun ezért a ledölt kerités felöl kell meni. Ott meg a sok koricálot le kell ölni. A lövések hangját a többiek meghalják és visszafordulnak. Visszafelé uton találnak pár méter furcsa fémszerü valamit amin átlehet látni. Kideritik hogy drotkerités. Visszaviszik a börtönhöz kijavitják a keritést. Visszaköltözik mindenki a börtönbe nagy heppi. És a következö 8 rész pedig arrol fog mostmár tényleg szolni hogy rick kertészkedik! :D
Á azt hittem most lesz egy jó bevezetõ rész egy új szakaszához a történetnek, de nem egy elég lapos rész lett belõle, semmi lényeges dolog nem történt vagy legalább valami jó kis zombi irtás lehetett volna parás helyzetekkel és nem arra gondolok hogy az a szerencsétlen Carl bénázik, már reménykedtem hogy ott hagyja a fogát... De nem.
Nekem tetszett a rész, egy kis karakterépítés, Michonne múltjából egy kis részlet. Karl meg megevett egy 3 és fél kilós csokipudingot. :D
Néhány dolog ami eszembe jutott.
1. Vagy egy éven át együtt volt a csapatuk, de nem volt megbeszélt vész-találkozóhely.
2. Se 72 órás BOB, se 12 órás hátizsák, de még egy kis EDC pakk se?
3. Hol vannak a puskák? Hol a tartalék lõszer? Miért nincs náluk kés? (Persze mikor van náluk akkor bicskákat se értem. Miért nincsenek tõreik? Nem vágják a zombikat, hanem fejbe szúrják, arra a tõr a jobb.)
:)
Jó, tudom. A forgatókönyv így teszi a történetet érdekesebbé.
Ugyanezeken gondolkodtam. Meg a sajat karukon sem tanulnak... Hogy lehet igy tulelni?
Walking Dead cikk az elsõ és második részrõl
http://hogyvolt.blog.hu/2014/02/11/t..._dead_1x01_278
Na, megneztem a szunet utani masodik reszt, mikor szejjelszakadva az erdoben bolyonganak. Itt jut eszembe, kommunikacio, miert nem szereztek, s osztottak szet walkie-talkie-kat, mint standard felszerelest a bortonlakok kozott, pont hasonlo esetekre gondolva?