Jó kis easter egg. :thumbup
Ekkora nagy játékban el tudnak rejteni ezt-azt.
Nálam a Fallout esetében azért a nyitott világ feledteti a "hibák" nagyobbik részét.
Printable View
Csatolmány 5623
Fallout leárazások a Steamen és elõrendelhetõ a Fallout 4.
Cirka 60 Euró az elõrendelés, vagyis kb. 18000 Ft. :eek:
Azt hiszem várok én is az Ultimate verzióra.
Ennyibe kerül mostanában egy új játék. :(
És ez még nem is számít soknak. Van amelyik elkéri a 60-at, ugyanakkor ilyen mikromanagement-re építi a játékmenetet, tehát vásárolni kell hogy rendesen játszhass. Pénzbe kerül a fegyver, pénzbe kerül a ruha, pénzbe kerül a lõszer, minden valódi pénzbe kerül.
Nem akarom lelõni a poént, de a G.E.C.K. (Garden of Eden Creation Kit) már akkor elérhetõ volt a játékhoz mikor én megvettem. :thumbup Ingyé :)
Tudom hogy sok mod van a Fallout 3-hoz, de az egész játékot nem lehet átírni. Se új küldetések, se egyszerû pályaszerkesztõk, se új használati tárgyak. Régen mikor sok idõm volt, foglalkoztam ilyesmivel. Például csináltam Doom II pályákat is. :haha: De nem csak abban, volt egy rakás játék amit megváltoztattam, volt amit kicsit, volt amit nagyon.
Vagy mondok mást. Régen voltak olyan játékok, hogy megnyomtál egy gombot, és a játék generált egy új pályát. Végtelen számú pályalehetõség volt. Nem bonyolultat, de dombokkal, épületekkel, fákkal, bokrokkal, ellenséggel. Ha 15 évvel ezelõtt ezelõtt létezett ilyesmi, akkor a mostani szoftware technológiával miért nem csinálnak ilyeneket? Nem tudnak, vagy nem akarnak? Inkább az utóbbi.
Én például nem vagyok annyira multiplayer fanatikus, jobban szeretem a single playert. Meg a gép elleni játék még nagyon jó. Modern Warfare 2-ben voltak egyéni -a történetet kívüli- küldetések, azokkal sokat játszottam.
Nem tudom, de remélem hogy a Fallout 4 nagyot fog szólni. Az biztos hogy a grafikát jól feltolták, mert elég szépen néz ki az elõzetes. Remélem hogy jó lesz a sztori is.
Ez nem mod, ez mod maker. Hivatalos bethesda. Nem egyszerû, de ha megírsz egy fegyvert, lemodellezed belehet tenni. Pályát is lehet, küldetéseket is. Csak marha nagyon nagyon elkell merülni benne, hogy látszatja legyen. :D
Én anno a win98-at változgattam meg ahogy nekem tetszett. Ami kimerült, egy saját magamáltal csinált témában, és saját magamáltal kreált boot screennel. :thumbup
Én figyeltem, de nem hiszem hogy bárki csinált volna a motorból és az alapokból egy új játékot. :( Fent vagyok néhány Fallout helyen, de soha hírét se hallottam hasonló dolognak. Új fegyver az nem sok. Olyanokat én is csináltam a régi játékokban. Új pályák / világ és új történet és küldetések nélkül 1-2 új fegyver vagy tárgy csak néhány percig szórakoztató.
Június 14-én kezdõdik az idei E3 ahol részletesebb bemutatót tartanak majd a Fallout 4-rõl.
Egy hét múlva érdemes lesz elkezdeni lesni a híreket. :)