Elég drága :(
Nekem itt van a domain-em, tárhelyem nincs - mert nincs mit rátenni :) - de az is elég jó áron van, testreszabhatod mibõl mennyit kérsz: ininet.hu
(Átlag felhasználó SSH-t nem használ, érdemes azt nem kérni mert 2500ft)
Printable View
Elég drága :(
Nekem itt van a domain-em, tárhelyem nincs - mert nincs mit rátenni :) - de az is elég jó áron van, testreszabhatod mibõl mennyit kérsz: ininet.hu
(Átlag felhasználó SSH-t nem használ, érdemes azt nem kérni mert 2500ft)
A domain az 15-20 dollár körül van, ami több dologtól is függ. Érdemes 3 évre venni, mert az évenként váltással elveszik a weboldal. Még így, 3 évenként is rengeteg tag amiatt veszett el innen. Hosszabbítani nem érdemes, mert a hosszabbítás a többszöröse az elsõre kifizetettnek.
A tárhely vagy 1200-1300 Ft / hó, attól függõen hogy milyen a magyar forint értéke. Ami kimondva nem sok, de 36 hónappal szorozva mindjárt megvan így összesen a 150 dollár. :(
Átért a $10. :thumbup Köszönet.
A magyar tárhely szolgáltatókat nem szoktam nézni. Az MSQL adatbázis már elég nagy, gondolom hogy a "tarhely.eu"-n a Business verzió kellene a fórumnak. 19.000 x 3 év és az úgy mindjárt bruttó 57ezer Ft, ami majdnem 200 dollár.
(Uh, most nézem a PayPal majdnem 1 teljes dollárt levette a 10-bõl. Én úgy tudtam hogy 5% amit leszednek róla. Régen 3%-ot. Bár lehet hogy üzleti beállítással küldted, akkor 6% adót is levesz belõle.)
Én is küldtem 15-öt!
Köszönet, átjött. :beer:
Levonás után majdnem 14 dollár. Úgyhogy most kb. 23-nál vagyunk.
Küldtem 10 dollárt.
Átjött, köszönet a fórum nevében. Most van a fórum 32 dollárnál. :thumbup
Kb 15 dollárt tervezek küldeni
Küldhetek paypalon is, de vészesen drágának tûnik amiket itt a többiek esetében írtál
A coinbase-en kell hogy legyen egy olyan, hogy deposit, azon belül USDT (ennek az ERC20 verziója) és tudsz generálni fogadási címet, ha még nincs.
Elképzelhetõ, hogy fogadási cím és megjegyzés fog kelleni ahhoz, hogy tudjak arra a címre visszavonni az én Bittrex accountomról USDT-t.
Akkor érdemes ezzel mókázni, ha úgy tudod látni a dolgot, hogy valamikor úgyis raknál be 15 dollárt a coinbase-edre a közeljövõben és akkor ahelyett odarakom én, te meg a fórumos kalapba.
De hé, spórolhatunk 1 dollárt! :D :beer:
A gond hogy Coinbase-rõl kivenni 15 dollárt, az $1.99 -be kerül, tehát drágább mint a PayPal. :-( Azt nem tudom hogy küldésért és fogadásért is fizetni kell-e.
fogadásért szinte biztos, hogy nem kell
Ha nem akarnál betenni a Coinbase-re (vagy valamilyen cryptóba) 15 dollárt a közeljövõben, akkor felejtsük el, küldöm paypalon, de ezt írtam már rögtön