Eredeti hozzászóló
Alfa
Én meg úgy látom, hogy nem látod. Azt, hogy valóban léteznek olyan emberek, akinek a képességei meghaladják a tiédet. Ez nem elméleti. Most kapásból említhetjük ismertebbként Papicát, szerintem nem esne kétségbe, ha kiraknád az erdõben pár napra alapfelszereléssel. Vagy akik a fórumkezdetekben ide írtak és már eltûntek a fórumról: Don't Panic, Cereal killer, Wannabe, stb., akiknek van is fogalmuk a túlélésrõl. Vagy akik számottevõ mértékben a természetben mozognak, pl. Zacskóbicska, vagy a bushcraftosok, pl. Forestwalker, szerintem nem kezdenének sírni az erdõben, kérdezd meg õket. Ahogy én sem, de nem csak a komoly tapasztalatom miatt.
Engem egyszer otthagyott a csapatom egy hegységben óriási sziklafalakkal, szakadékokkal (nem Mo-n), mosolyogva indultam neki, hogy végre nyugodtan élvezhetem a természetet. Csak annyit sajnáltam, hogy nincs kivel megosztani az élményeket.
Ez is egyfajta tudás és mentalitás, olyan, mint a nagyváros magas szintû ismerete. Vicces lenne azt állítani, hogy az csak elméleti ember, aki a nagyvárosban jól elboldogul alap városi felszereléssel, ugye? (Astonferi nagyon röhögne.)