Grafitos szerintem a legfelül lévõ kanálra írta a nyélfaragást nem a fanyelû opinelre :)
Printable View
Grafitos szerintem a legfelül lévõ kanálra írta a nyélfaragást nem a fanyelû opinelre :)
Naja, a kanálra értettem, az opi nyele úgy jó ahogy van :haha:
Ha szénacél pengétek van, nem szoktatok maratással kísérletezni? nekem a reszelt tormás módszer nagyon tetszik, mert tök jó random formák jönnek ki..aztán még óvatosan finom fém súrolószivaccsal is végigmegyek rajta, hogy elhalványítsam az erõsebb merásnyomokat. Tök jó kopottas hatást kelt. Aztán jöhet a zsírzás
Vágom már...
Megajándékoztam magunkat egy késsel. A konyhakéseket leszámítva eddig sosem volt fix pengés késem, ezért elsõ körben ezekbõl választottam ki a CRKT Thunder Strike-ot. A pengehossz 7.2cm, tehát EDC-nek is megfelelhet. Elõször tartottam tõle, hogy a paracordal bevont markolat kényelmetlen vagy rövid lesz, de kellemeset csalódtam, jól fekszik a kézben.
Szia ,
szerintem egy jó bicska és egy jó multi tool együtt a megfelelõ választás illetve egy sima kanálgép .Így szerintem tuti választás
Ganzo G732 - akcióban 13,58$ pár napig. Nem legál méret de biztosan jó minõségû kés mivel az egyik nagy kínai gyártó terméke. Az, hogy mire hasonlít az meg szerintem mindenkinek világos, biztos valamelyik típus copy-ja :D
Multitool akció van kérem szépen!
Gazdagoknak a legfelszereltebb multitool a gyártótól GANZO G302-H most 30$ alatt.
A csóróknak mint én is meg marad az olcsó alternatíva GANZO G104-S, én már meg is rendeltem. 1600Ft-ért házhoz szállítva tokkal együtt ajándék kategória. Remélem jó is lesz :thumbup
meg egy tulelo kes.
a pali aki tervezte egy nepszeru youtube csatorna vezetoje. viszont teljesen penz orientalt es elfogult. korabbi videokban mindenfele szart reklamozott hiper szuper tulelo cucckent.
most elorukkolt a sajat tervezesu kesevel nem kevesebb mint potom 300 usd lesz az ara! ami testverek kozott is 80.000 ft folott van!
es akkor lassuk mit kapunk a penzunkert:
https://www.youtube.com/watch?v=eF9VN363V4I
nekem nem igazan jott be ez a kes. az arat meg tulzottan magasnak tartom.
Ez az, sokat számít a dollár árfolyama is. Ezért nem éri meg bármit Magyarországra exportálni innen. :(
Még egy túlélõmûvész akinek gyerekkori sérülésbõl alakult ki a késmániája. :-D
Egyébként a Ka-bar már jó ideje gyárt ilyen kést: http://www.kabar.com/knives/detail/182
A többi cuccot meg egy molle zsebben vagy egy kis táskában el lehet vinni.