Nem. 1 ivartalanított nõstény, meg két bolond cicalány akik most szültek vagy 9-et.
És azért vagyok itt, mert nem lehet így aludni. Pedig munkanap lenne ez a vasárnap.
Printable View
Nem. 1 ivartalanított nõstény, meg két bolond cicalány akik most szültek vagy 9-et.
És azért vagyok itt, mert nem lehet így aludni. Pedig munkanap lenne ez a vasárnap.
Hanyas lábad van?
Naa azzal aztán kezdõ lendületet tudnál adni nekik!
Macskák miatt legyél fáradt, kialvatlan és felkészületlen? :nanem:
De azért messze ne zavard el õket, mert hátha... még jók lesznek egy magasabb cél (túlélés) érdekében ...
Sose bántanám õket, meg nem is rájuk vagyok mérges. A barátnõm macskái, helyet kellett volna nekik csinálnia, de nem intézett semmit, hiába mondtam neki hónapokon keresztül. A macska az kell, de a macskával járó felelõsség és munka az már nem jó.
Úgyhogy most alvás helyett én tökölhetek majd az egésszel. :mad:
ezt kiszedem, mert kicsit erõs poén volt.
Lett egy ideiglenes megoldás, de most éjszakára már máshogy kell elintézni a dolgot. Aludtam vagy 4 órát.
Úgy látszik hogy a szomszéd megint ránk hívta a városházát. Kaptunk egy felszólítást, hogy hó van a járdán és az szabályellenes.
Télen havas a járda? Csak nem? Az különben sem hó, hanem inkább egybefüggõ jégréteg. Mit csináljak vele? Jóval nulla fok alatt van a hõmérséklet, éjjel -14 lesz. Hogy olvasszam fel? Járdához fagyott jeget nem lehet ellapátolni. Szerintem a járda az a város tulajdona, nem a miénk. Ráadásul az út hetekig le volt fagyva és az autók beragadtak a hóba. Az jó, csak a járda legyen jég és hómentes? Fõleg úgy, hogy a postáson és rajtam kívül senki nem is gyalogol rajta. :rolleyes:
De költöznék már innen. Tanyára, ahol majd nõhet 20 centisre a fû vagy magasabbra is, és lehet havas minden ha nekem úgy tetszik és nem lesz feljelentgetõs szomszéd, se fenyegetõzõ városházi alkalmazottak.
Azt írják egy fórumon, hogy a járda a városé, de a lakóknak kell a házuk elõtt letakarítaniuk. Pontosan miért is? Több ezer dolláros városi adó után miért nem õk csinálják meg? Teljesen a semmire adózunk nekik irgalmatlanul magas összegeket és az egyetlen dolog amit kapunk tõlük, az a rendszeres figyelmeztetés és a bírságok. :mad:
Ilyen szomszédom lenne tuti megdobálnám ...
Vagy menj ki éjszaka önts ki jó sok liter vizet az õ járdájára..:D
Aranyos nõ. Szõ nélkül kivagdosta a fánkat is. Kétszer is. Tövig. Csoda hogy nem halt meg a fa. Benyúlkált a saját portánkra és a saját fánkat vágta ki. Még videó is van róla, mert készítettem az ablakból.
Az se volt rossz, mikor ránk hívta a városházát, azok megbüntettek és a munkásokat is kiküldték, akik ugyanott, ugyanaznap kétszer vágtak füvet. Ott ahol elõzõ nap én is levágtam a fûnyíróval. Nem volt mit csinálniuk, húzták az idõt. Biztosan órabérben dolgoztak. A nõ meg futott oda hozzájuk, hogy "De jó hogy itt vannak, ezek sose vágják le a bokraikat.". Közben a felszólításban szó se volt bokrokról, csak fûrõl. Úgyhogy hiába vágtam a füvet folyamatosan, mert a szomszédnak és a városházának a bokrokkal volt baja, de egyik se mondta meg hogy mi a gond. :rolleyes:
Ahhoz bezzeg ért a szomszéd, hogy hangoskodjon. A zaj az biztosan nem ütközik semmilyen városi szabályzatba. :mad:
Úgyhogy most sózni kell majd a járdát. A só kiégeti a fát és a füvet is. Azt mondtam, hogy ha kiég a fû, azért is pénzbüntetés jár? Mert a fûnek szépnek kell lennie, ez városi szabályzat.
Fából is csak bizonyos fajtákat lehet ültetni. Ezért aztán ha az egyik fát megtámadja egy betegség, akkor a környék összes fája megfertõzõdik és kiszárad, meghal.
"Öröm" az ilyen szomszéd...:( Nekem is van egy hasonló... Csinálhatsz bármit, mindig mindenbe beleköt :(.
Ha már kezedben lesz a só akkor pár kilót kiszórhatnál a szomszéd füvére is. Ezt folytathatod egész nyáron.