Rendben, töröltem. :)
Printable View
Rendben, töröltem. :)
A menedéképítés topikban a 3 utolsó bejegyzésembõl a középsõt töröld légyszives(amiben nincs kép)
Kérdezném még, hogy az utolsó bejegyzésem imguros linkjeit nem lehet valahogy megjeleníteni a hsz-ben?
Valamint további kérdésem még, hogy mostanában nem látom a bejegyzéseim alatt a hozzászólás szerkesztése gombot, így nem tudok belejavítani a hszba utólag. Ez miért van?
Csak 10 percig lehet szerkeszteni a hozzászólások, mert volt egy kis vita belõle.
Jobb híján bele kell jönni a linkelésbe és a képfelrakásba, én is így teszek.
Tulelo mint adminisztrátor vagy egy moderátor tudja ilyenkor szerkeszteni a hozzászólásod.
Egyébként legközelebb majd a "Kép beillesztése" menüpontot használd a képek megjelenítésére (minden képlinknél külön-külön), mert a sima "Link" menü csak egy kattintható linket(hivatkozás) hoz létre és nem jeleníti meg magát a képet.
Ok értem..csakhogy a kép beillesztése csak 8 képet enged 1 hszhez és az én beszámolóim általában lényegesen töb képet tartalmaznak.
Ráadásul a normál képfeltöltés is limitálva van, nem azon múlik a dolog, hogy belejöttem-e, avagy sem..
Továbbá ha nem tudok a limit miatt feltölteni és nem jövök rá hogy ez a helyzet állt elõ és már elegem van a próbálkozásból, elmentem a hszt, hogy legalább az megmaradjon amit addig írtam. Utána szerkeszteném, de már nem tudom, pedig még folytatnám....így eldarabolódik az egész. Más fórumokon ez nincs így és megadják a lehetõséget az embernek, hogy megosszon, mivel ez a fórumnak csak használ.
Ok, töröltem a középsõt.
A vadat, halat topickban kernek egy kis segitseget. Koszonom.
A hozzászólás alá mozgattam a képet. :)