Ma kiralyul bevasaroltam, mindenfeie leertekeles meg kupon, a vegen fizettem 600 ft-ot 5 kisebb bevasarlo szatyornyi cuccert. Macskakaja, kilo serteshus, csatos kajas dobozok, 20 tojas, ketszersult, viz, so.
Printable View
Ma kiralyul bevasaroltam, mindenfeie leertekeles meg kupon, a vegen fizettem 600 ft-ot 5 kisebb bevasarlo szatyornyi cuccert. Macskakaja, kilo serteshus, csatos kajas dobozok, 20 tojas, ketszersult, viz, so.
Vegre, 2 honap varakozas, s 2x vetelar visszaterites utan megjott a Meindl Desert Fox-om! Happy. Csatolmány 2165
Nekem a kabátomra még várnom kell, talán jövõ hét szerdán ér majd ide. :hogymi:
Csatolmány 2201
magnézium tömb
Ma elvesztettem a Gerber Multitool-om, felembernek is erzem magam... Rendelek masikat. Ez ma jott: 13 font: Csatolmány 2210
Az utóbbi idõszak termése:
http://img2.indafoto.hu/1/1/170115_4...4409a2_xxl.jpg
-Hátizsák
-Drybag(10 és 25 literes)
-Szemüvegtok
-Jelzõtükör
-Nagoya antenna a rádióhoz
-Monocular(16×52)
-Laptájoló
-4db Eneloop akku
-Csúzli
Csúzlit tesztelted?
Jó cuccok
Még nem, a csúzli és a binocular tegnap érkezett meg én ma reggel értem haza. Talán holnap tudom kicsit tesztelni.
A képen látható egy M-trampos molle zseb(más a színe) pontosan ilyen célzattal van felrakva! Talált, gyüjtött tárgyaknak:éleszték és lõszer!:thumbup
Tegnap vettem egy iránytût kicsit sokaltam érte 1700 Ft de nagyon tetszett így elhoztam. Továbbá vettem egy terep színû nadrágot és egy egész jó minõségû túra cipõt. Épp most töröm be! :-)
Nálam is kopogtatott a postás tegnap...függõágyam volt a táskájában...amint lesz 2 fox pont az életemben ki is feszítem közéjük:)
mikor leírtam én elsõre az asszonyra és a kutyára gondoltam:D rötyögtem is magamban, hogy még a kutya el is viselné
Képet csak holnap tudok félteni amúgy Merrell márkáju ha ez mond neked valamit
Csatolmány 2217Csatolmány 2216
mai szerzemény. mil-tech assault
kényelmes, sok hely csak az enyém acu digital mintás .
hozzá egy szintén acu digital mintás zseb illetve hordható edc-ként is .
Szuper! :) Ez az a táska amit a múltkor említettél?
igen
köszi gondoltam pont rád mert itt 32 fontra jött ki :)
Kisbalta, kb 3000 ft volt. Csatolmány 2220
Csatolmány 2221 Parancsolj ez az! :)
ha tudsz akciósat oszd meg légyszives, must have kategória nálam...
Decatlonban vettem le van értékelve 15 re
49 font 75 penny. Csatolmány 2269
Bevasaroltam, a keprol hianyzik 15L viz, osszkoltseg 1200 ft. Valamint megjott az elveszett multitoolom potlasa. Csatolmány 2271
Csatolmány 2277
Tatonka Stausack vizhatlan zsák.
A kék a nagy ( 30 L ) a piros a kicsi , kékbe tervezem pakolni a legszükségesebb ruhákat majd fel rögziteni a hátizsák oldalára, a pirosba pedig kaját pakolok.
A kékbe meg elfér még egy taktikai hátizsák is ha esetleg uszni kellene...
itt vettem öket:
http://geotrek.hu/webshop/tatonka_st...tlan_zsak/7031
Na én is rendeltem pár hasznos cuccot:
-Bicska
-Benzines gyufa
-Monocular 10X25
-Karórára való iránytû
Rendeltem még Csak azért mert megtetszett:
-2db karabineres csavarkulcsot is (az egyiken van egy csiga a kötélnek)
És nagyon be vagyok sózva, mert már tesztelném a távcsövet és a kést is :D
Ma voltam vásárban, vettem kaszakövet 200ft-ért, öngyújtót 50ft-ért, meg csajkát kulacs nélkül, de mindössze 600ft-ért.
Ma jött: maxpedition fatboy versipack válltáska,fontosabb eszközöket tervezem belepakolni ami turázni és bob célokra is magammal viszek.
Csatolmány 2314
A gyári képeken mutatja,hogy még egy maroklõfegyver is elférne benne.
Csatolmány 2315