Mondjuk a metro nem kicsi bolt, de azért lehet, hogy érdmes országosan nézni
Printable View
Mondjuk a metro nem kicsi bolt, de azért lehet, hogy érdmes országosan nézni
Vettem egy uj ponyvat, a dd hammocks 4x4 m-es ponyvat.
Eddig egy 3x3-as volt de azt kicsinek talaltam. El lehet ferni alatta meg satrat is lehet belole csinalni de szerettem volna egy nagyobbat amit kimondottan taborozashoz lehet hasznalni amolyan ,,csapat" ponyvanak ami alatt elfer a csalad meg esoben is. Ez a 4x4-es meret pont jo.
nagyon jók a DD ponyvák, az én 3x3 as ponyvámat 3.5x3.5 re cseréltem, multicam színben. Túrázni, leginkább egyedül, a 4x4 est nagynak és nehéznek tartom.
Arra szuper lesz!
Még két kötelezõ tartozék hiányzott a mostani biciklimrõl: 2 borostyánsárga küllõprizma az elsõ kerékre, és egy piros prizma hátulra a drótszamárra. A boltos rögtön kérdezte, hogy elkaptak-e a rendõrök. :)
Annyira nincs egy kicsi elõrelátás sem az emberekben... Ha valaki megnézi a jogszabályt és felteszi azt a néhány kötelezõ dolgot a kerékpárra, az már gyanús. :D Nyilván az a normális, ha valaki megvárja amíg megállítja a rendõr, és csak utána veszi meg a tartozékokat.
És ez mindennel így van. Ezért csodabogarak a prepperek. :cool:
Nincs itt fennakadás a határon, kérem. :) Vasárnap rendeltem, ma délelõtt megérkezett Németországból, pedig csak jövõ hétfõtõl volt várható.
Csatolmány 8845
Vettem 10 gyertyát a robogóknak, 3 darab kapcsolós villanykörte foglalatot. Mindkét dolog olcsó, filléres, de jól jön a háznál. Amazon Smile-linken keresztül, hogy a Vörös Kereszt kapjon egy kis adományt a vásárlásom után. :)
Aztán vettem még 2 hõsugárzót, 3 éves biztosítással. Ha elromlanak akkor nem lesz gond a cseréjük. Van rajtuk 600 Wattos szint is, úgyhogy nem fogják túlzottan zabálni az áramot. Meg ahogy szoktam, vettem 1 nagy tubus kézfertõtlenítõt. Vásárlásonként csak 1 darabot enged a Walmart, úgyhogy ha veszek valamit akkor abból is dobok egyet az online kosárba.
Nekem most ki van centizve a pénz, de most nagyon örülök, mert mégis jól tudtam venni dolgokat.
Már idegesített, hogy nincs itthon semmi víztartalék. Az eMAGon találtam Szentkirályi ásványvizet 5 literes ballonos kiszerelésben, 20 % kuponnal. Így 359 Ft helyett 287 Ft az 5 liter. Rendeltem 40 litert.
A szokásos Neogranormon törlõkendõbõl rendeltem 16 csomaggal, így most megint lesz itthon 20 csomag. A Rossmann szemét amúgy, mert online nem használhatom a kedvezmény kártyát. Több ezer forintot spórolhattam volna. De úgy döntöttem, nem megyek el személyesen, mert a Rossmann azért elég forgalmas hely. Meg nem is biztos, hogy lett volna abból a fajtából 16 csomag.
Megrendeltem a Mountain Morph pumpát! :) És ezúttal kicseleztem a PayPalt. Múltkor nem jöttem rá, hogy hol kéne beállítani, hogy ne a PayPal váltson forintra. Most megtaláltam, itt leírták, így ezen is spóroltam.
A Scitecbe elmentem személyesen, az nem forgalmas, mint a Rossmann. :) Az ajtót is nyitva tartják, így folyamatosan szellõzik. Rajtam kívül nem is volt senki. Vettem egy hónapra vitamint, és másfél hónapra ízületi tápanyagot. A pin kódot be kellett pötyögni, de nem fogtak ki rajtam, mert kesztyût is vettem fel - méghozzá sikerült egy zöld maszk, lila kesztyû párosítás. :D Amit megfigyeltem, hogy az utcán senkin nem volt maszk. Biciklivel mentem, most én föltettem végig.
És nagyon úgy néz ki, hogy a kutyusnak is meg tudom venni a tervezett 3 heti vésztartalék kaját! :)