Nálunk a multigun IPSC versenyzés elégséges indoknak számít, de ezek a labancok.
Printable View
Nálunk a multigun IPSC versenyzés elégséges indoknak számít, de ezek a labancok.
Állítólag létezik kínai kópiája a Eberlestock fegyverhordó hátizsákoknak. Tud errõl valaki valami bõvebb infót? Régóta fáj egyre a fogam, de a húzós áraik elriasztottak, azonban pár napja azt hallottam, hogy a kínaiak egész jó minõségû kópiát csináltak belõle, de akármennyire is kutakodtam a neten, semmi erre utaló infót nem találtam.
Üdv!
A Halti vadászhátizsákok között vannak hasonlóak. http://www.halti.com/content/en/39/3...mo%20pack.html
Esetleg készíttethetõ is ilyen tok, a hátizsák alá-fölé-mellé..( www.vabor.hu )
Még tavaly nyáron vettem:
Van elõnye és hátránya is. 3-4 napos túrákra vittem eddig. Abban az esetbe a többi kaja cucc mellet nem sokat zavar a súlya.
Csatolmány 287Csatolmány 288
B@romi sok ÁFÁ-t fizettem érte a vámon, dehát ez van...
A nõk az aranyra buknak mi pedig a kütyükre.
elõzõ héten jutottam hozzá ezekhez :D:
Csatolmány 300Csatolmány 301
Táska 65 literes 100% polyester(nem tudom hogy kell magyarul le írni bocsi :D)még nem próbáltam ki de majd ki lesz:D
A másik magnézium kõ, ezt már próbáltam és sikeresen tehát jófajta:D.
3x antibakterális törlõkendõ (zöld színû csomagolású) 100 FT a madarastescoban , sajnos a múlt heti 800 FT-os túrázó EÜ packról lecsúsztam, vagy elfogyott vagy nem sikerült megtalálnom az új helyét. Plusz kipótoltam a múlt hét pénteken elhasznált mull lapokat.