Hiszen Rozsdiból van nem látszik a színén ? :D
Elég közelrõl láttam Amada lézervágó gépet, és élhajlítót is. ;)
Printable View
Értem-ám a humorodat barátom. De én szállításról, és nem hátizsákos cipelésrõl írtam.
Egyébként 0.5-ös bádogból készítettem, 1 kg körül van a súlya. Még nem végleges a tûzhely, kicsit még faragok rajta.
Sajna itthon a gyártása, forgalmazása sokba lenne. Azért tettem fel a videót, hogy a Kínaiak le tudják ezt az ötletemet is koppintani és occón megtudjam venni az Aliexpressen. :D
Nem akartalak én ironizálni, dehogyis! :)
Éjjel felébredtem a szarvasbõgésre (elkezdõdött), aztán eszembe jutott e kiváló tûzhelyed. Egyébként ez kiváló lehet egy menedék bunker fûtésére is.
A múltkor megtaláltam a szülõi háznál a régi katonai hordozható sátorfûtõ berendezésemet. Ötletes találmány, ha nem ismered, alkalmasint küldök róla fotókat.
Ez egy lekerekített sarkú, fogantyúval ellátott, egy személy által könnyen hordozható téglatest alakú edényszerû képzõdmény, aminek felnyitható teteje van, mint egy kuktának. A tetején szabályozó van a levegõ ellátáshoz, egyúttal a fûtés teljesítményének a szabályozásához. Benne egy kivehetõ, faszén égetésére alkalmas tûztér van. Lényege, hogy beleteszed a faszenet meg valami parazsat, amitõl izzásba jön a faszén, majd a tûzteret beemeled az izzó faszénnel az említett dobozba és oda bezárod. Beszabályozod a fûtés teljesítményét. Végeredményben ez olyan, mint egy nagyra nõtt és szabályozóval ellátott zsebmelegítõ. Jó szén kell hozzá (hasonlóan mint a szenes zsebmelegítõnél), hogy ne füstöljön. Mûködésekor melegítheted rajta a kajádat is, vagy egész éjszakán át melegen tarthatod a teát.
Köszönöm az infót, de kellene kép is róla. (esetleg Emailban)
Jöhetne ám a közösbe is, engem is érdekel!
Ma ez vettem az ikeában túrázáshoz.
2.6-1.2-0.4 literesek.
Egymásba rakható és jól záródó fedele van. Ha felrúgod, nem borul ki az étel. Ajánlom figyelmetekbe!
http://m.ikea.com/hu/hu/catalog/products/art/60312329/
Cikkszám: 603.123.29
Csomag méret és súly
Cikkszám: 603.123.29
1 csomag
Hossz: 16 cm
Átmérõ: 15 cm
Súly: 0.54 kg
Környezet
A termék anyaga újrahasznosítható. Olvasd el lakóhelyed környezetvédelmi elõírásait, és tartsd be a megsemmisítésre vonatkozó szabályokat.
Jó tudni
Méretek: 1 db M16 cm, Ø16 cm (2,6 l), 1 db M12,5 cm, Ø12 cm (1,2 l) és 1 db M9 cm, Ø8,5 cm (0,4 l).
Kezelési útmutató
Nedves ruhával töröld tisztára.
Tiszta ruhával töröld szárazra.
Termékleírás
Acél, Ónozott, Áttetszõ poliészter lakkozás
Csakhogy korrektek legyünk, és nehogy valaki rozsdamentes edényre gondoljon.
Örömmel tudatom, hogy végre elkészült az én lapra szerelhetõ tûzhelyem.
Csatolmány 6347Csatolmány 6348
Csatolmány 6349Csatolmány 6350
Netrõl vett konstrukció, egyedi design, Computer-aided design. :)
Igaz nem lézerrel, hanem plazmával lett kivágva, ezért több utómunkát igényelt a sorjázás miatt.
Ui: engem is elért a forgó képek átka. Remélem még sikerül kijavítanom a határidõ lejárta elõtt.