Eredeti hozzászóló
Tulelo
Nézem ezt a Twittert, de még be is regisztráltam rá. Ugyanakkor én nem értem hogy mi a jó benne. Limitáltan lehet hozzászólni, össze-vissza vannak a hozzászólások, teljesen átláthatatlan baromság az egész.
Meg most nézem, az Imgur-t is tovább webkettõsítették vagy mit csináltak vele. Minden weboldalt tönkretesznek ezzel a sz.rral. FB is ilyen. Híroldalak nagy része is ilyen. Youtube is. Végül is a weboldalaknak már a 95%-a. Ocsmány, kezelhetetlen, szenved vele az Internet is, zabálja a memóriát, addig kínozza a böngészõket amíg ki nem lépnek belõle. Tekersz vagy 50-et Facebookon és oda a 8 GB memória, jön az böngészõ-összeomlás, vagy egyszerûen csak úgy belassul hogy inkább hagyod a francba az egészet, mert csak felidegesít. Még a bankom weboldalát is megváltoztatták, tegnap óta ilyen lett az is. Gõzöm sincs hogy mit hol találok rajta. Így már az is sokkal rosszabb lett. Nem tudom miért kellett szétbarmolni az egész Internetet és hogy miféle húgyagyú öltönyös idióta ötlete volt ez a Web2 baromság.
Amúgy a fórumok is egyre inkább afelé mennek. A legújabb vBulletin fórum is tiszta Web2. Annyira ócska, trágya, szutyok az egész, hogy amelyik fórumon arra váltottak, ott már nem is olvasok többet.
:(