Pár marék só,mûtrágya, valami kiirthatatlan gaz magja ,nagy mennyiségû utánvételes csomag,szexhirdetés és még ki lehet találni pár dolgot csak hogy érezze a törõdést:D
Printable View
Pár marék só,mûtrágya, valami kiirthatatlan gaz magja ,nagy mennyiségû utánvételes csomag,szexhirdetés és még ki lehet találni pár dolgot csak hogy érezze a törõdést:D
Á, az olyasmi nem tisztességes, olyanokat én nem tennék.
De mikor üvöltetik a zenét hétvégén, mikor pihennék, akkor rájuk hívnék valakit. Sose hívtam, de néha megfordult a fejemben. Ha õk mindig jelentgetnek, akkor jogosan jelenteném én is õket.
Meg mikor a fánkat kivágta, akkor gondoltam rá, hogy mi lenne ha ráhívnám a rendõröket. Rongálásért és birtokháborításért lehetne perelni. :hogymi:
Egyszer bejött és megvagdosta a bokrainkat is. Engedélyt nem adtunk rá neki, csak egy reggel láttuk hogy a bokroknak hiányzott egy része.
Már itt volt egy jó tipp, mûtrágyával a pázsitjára valami obszcén feliratot :).
Felszórtam sóval a járdát. Kíváncsi vagyok hogy -14 fokban a természeti károsításon kívül lesz-e valami hatása. (Mondjuk megolvad-e tõle a jég.)
Én is úgy tudom, hogy nagyon hidegben semmit nem ér a só.
Tényleg nem tudom mit akar a város. Hogy disznópörzsölõvel égessem fel a jeget? Mert itt a disznótartás is tilos, így a disznópörzsölõ sincs elterjedve. :hogymi:
Kérj egy hivatalos állásfoglalást a városvezetéstõl, hogy -14 fokban mivel és hogyan kell/lehet megoldani a fenti problémákat.
Aztán vedd videóra a szomszédot, és hanem úgy csinálja, hát neked papírod van róla...
naaa most õszintén!
Azért csinálja, mert hagyod! Ez totál logikus! Ha te is oda-oda szurnál, piszkálnál, akkor nem tenné ilyen intenzíven!
Legalább próbáld ki amit itt a sok jó ember javasolgat! :D
Veszteni mit vesztenél vele? A barátságát már nem, mert tisztán látszik, hogy szúrod a szemét!
A Másik lehetõség, hogy akar valamit tõled!! :D
Lehet azt akarja, hogy átmenj és jól megbüntesd! Tudod! Semmi sem lehetetlen!!
Nem én szúrom a szemét, hanem a ház tulajdonosa, aki nem én vagyok.
Nem éri meg az egész, inkább csak gyûjtögetek aztán egyszer, ha valami csoda történik, akkor elköltözhetek máshová, saját otthonom lesz és örülni fogok. A szomszéd meg szenvedjen tovább nélkülünk. :)
Végy egy pár csirkelábat (ha ott lehet kapni) Kösd össze piros fonállal, miközben tudatosítod magadban hogy épp a szomszéd kezét kötöd hogy tartsa távol a kezét a dolgaidtól, majd dobd át hozzá! :) Ha nem is mûködik, legalább nagyot néz! :D
Ezután csinálj birtokvédelmet: Fogj egy kisebb üveget, töltsd fel szögekkel gombostûkkel borotvapengékkel (tehát hegyes és éles dolgokkal), meg madzagdarabokkal, és öntsd fel borral! Eközben tudatosítsd hogy hogy a madzagok megkötik, a szögek szétbontják, a bor meg elmossa a negatív szándékot, energiát! Zárd le, és viasszal pecsételd le ezzel el is indítod a programját, majd ásd el a kert egy sarkában ahol mindig tudni fogod a helyét, idõnként adj neki energiát, azaz tudatosítsd felette a feladatát!
:D
De lehet erõsebb és kíméletesebb módszer, ha mindennap elképzeled magad õvele jókedvûen társalogni, talán még süteménnyel is megkínálva téged, eközben érezz szeretetet, mert itt a pozitív érzelem az üzemanyag!