Nem az volt a baj. Jo helyen volt a szovegben ott. Igy volt ertelme.. Hanem, hogy fejjel lefele. Forgatni nem tudod, legyszi?
Printable View
Azt nem lehet. A fényképezõgéped, vagy iPadod, vagy amivel készíted a képet, amiatt van rosszul beillesztve. Ami program van azokon a készülékeken, az csinál valamit ami miatt fejjel lefelé jelennek meg a képek. :(
Na akkor ennyi, meg is van a probléma forrása. Megoldásról én nem tudok hacsak nem felteszed a fotókat egy pc-re és ott pl. paint-ben megforgatod és úgy töltöd fel ide. Ahogy olvasom az a vicces, hogy ios eszközökön tökéletesen jeleníti meg, csak a windowsos megjelenítés a problémás. És persze ha felteszed fórumra akkor is hülyén látszik :duhos:
Ez pont igy van. Mar nem hasznalok PC-t. Minek? Neha jol teszi fel ide is. . Mindenhol mashol jo. Ha formazom a kepet az I-padon is jol megy fel ide. Csak neha elfelejtem.
Tulelo! A havas topicban van 2 hozzaszolasom, az egyik fejjel lefele. Azt kitorolned, legyszi?
Rendben, töröltem. :)
Áthelyeztem egy hozzászólást az Amerikai általános hírekbe.
Szia Tulelo,
Par napja beleolvastam a "nem vagyok Charlie" topicba, es annyira nem teszett a hozzaszolok tobbsegenek a hozzaallasa, hogy arra jutottam, hogy nem szeretnek fegyverekrol szolo hozzaszolasokat hagyni itt. :-(
Persze en mar nem tudom kitroloni ezeket a hozzaszolasaimat, ezert teged kerlek erre.
Ha mashogy nem megy, akkor torolj mindent (ebben az esetben az illoolajos topicot sajnalnam). Ha megoldhato szelektiven, akkor "csak" ezeket:
Az osszes hozzaszolasom az "Önvédelem és vadászat" focsoportban.
Prepper fõfórum - Felkészülés a túlélésre Felszerelések, eszközök - Mellények
#53, #63, #64 #71
Felkészülés a túlélésre - Új fórumozók bemutatkozása - Sziasztok !
#140, #144, #145
Prepper fõfórum - Felkészülés a túlélésre - Felkészülés katasztrófákra - Ki húzza tovább?
Elore is koszi,
Bel
Ezt most csak én nem értem...?