Ez eszembe se jutott! Pedig hát milyen igaz. :thumbup Többfunkciós! :)
Printable View
Nem akarom elkiabálni, de tegnap nézegettem, és van a biciklis oldalon egy 0 % THM variáció is. Ugyanaz a beépített Cetelem áruhitel, csak nem szerepel a webshopban, hanem külön kell telefonálni érte a bicósoknak. Ha jól értem, akkor 10 hónap futamidõvel 0 % a THM. (500 ezer forint felett minimum a vételár 20 %-át kell önrészként vállalni, de annál amúgy is többet vállaltam volna.) Ahogy számolgattam, még a jelenlegi minimálbér mellett is tudnám fizetni, és 10 hónap alatt kész is lenne. Az jól hangzik, mert 10 hónap még viszonylag belátható idõ, és igazából most megvettem szinte mindent, amit szerettem volna.
Amúgy nem vennék fel hitelt, de úgy döntöttem, hogy a bringára mindenképpen megéri. Ahogy olvasgatok a témában, horror van bicikli téren. Szóval ha tavaly nem rendeltem volna elõ, akkor megtippelni sem lehet, hogy mikorra és mennyiért juthatnék hozzá a jövõben.
Lassan vége a nyárnak. Ha csak õszre, vagy télire kapod meg a biciklit, akkor az úgy nem túl jó. Velem is azt csinálták a zöld robogómmal, összekeverték a rendelést, visszavették, utána küldték azt amit kellett, de közben elment az egész nyár, és abban az évben nem tudtam kihasználni az új robogót.
Annyit mondott nekik a kapcsolattartó, hogy nyáron kiszállít mindent a Kona. Ha mégis õsz vagy tél lenne, az nekem annyiból lenne jobb, hogy addig újra tudnék pénzt félretenni, és akkor kevesebb hitelt kellene fölvennem. Használni mindenképp használnám akkor is, mert egész évben biciklivel járok dolgozni, meg mindenhova, ahova éppen megyek.
Fatbike sárvédõ szett. :cool:
Csatolmány 9019
Csatolmány 9020
És most már megvan minden kötelezõ tartozék is:
Csatolmány 9021
Vettem egy ilyet mint a cikkben, szinte makulátlan! Viktorinox!!, a fûrészrõl hiányzik a reszelõ, tehát régebbi darab. Military-shop.hu -ról.
Amit a cikk alatt a kommentekbe írnak, hogy Marcaliba van/volt, hát ott eccer néztem régen, ecsém olyan lelakott darabok voltak akkor ott, nem volt szívem megvenni!
Amit küldtek az télleg szinte bolti! Csak tisztítani kellett és élezni, olajozni. Jó, a markolat panel egy picit repedt de azt két nap tapi után vettem csak észre. Ezt a példányt alig használták.
Rendelés leadás után felhív a bolt pontosítás céljából, mert ömlesztve kapják a kis vasakat. Nekem szerencsém volt.
Akit érdekel hajrá, mert nem gyártják már és a külsõ készlet is véges.
Ezennel teljes a készlet! Rég vágytam már egy ilyenre. Kis Farmer Allox mellé-amit nagyon jó késnek tartok- lett egy ilyen is.
Penge kellõen hosszú, könnyû kis kés nagyon! A Mora 860MG-vel jól mutatnak együtt, remek ultrakönnyû túra szett a kettõ!
És végül a késrõl egy remek cikk:
https://kesportal.hu/2010/11/09/gak-...egetett-rokon/
Decemberi nagybevásárlás a cicának. :)
13 kiló alom (negyedévre elég)
6 kiló alus eledel (3 féle hús), közel 2 hónapra elegendő
5 kiló száraz eledel (az alus mellett több mint 8 hónapig elég)
fél kiló cicafüves falat (a legnagyobb kiszerelést vettem)
1 macskagyökér spray
2 macskamenta spray
egy új játék (ajándék pontokból)
Mi bajban vagyunk, mert rendelnék a Walmart-ból zsákos macskatápot, de nincs házhoz szállítás. Van egy nagy zsákkal, meg egy kicsivel, de 4 macska sokat eszik, nem tudom hogy elég lesz-e nekik Májusig. Remélhetőleg. De utána majd motorral kell szállítanom a 25 kilós zsákokat. Nem lesz egyszerű... :hogymi:
Én most erre ruháztam be:
http://www.youtube.com/watch?v=ITYyhqyhmmE