Nekem is van ilyenem, 2db is, kisebb és nagyobb. Esbit kocka is, de azt csak próbaképp használtam 1x.
Főztem már útszélén teát ezzel, csak nem esbit kockával.
Jó kis cucc!
Printable View
Mióta vágytam már erre! :) Ha minden jól megy, a héten érkezik. 30 %-os akciót csíptem el.
Csatolmány 9208
Párhuzamos korlátot már régebben vettem:
Csatolmány 9209
És ezzel megvan az összes létező eszköz, ami nekem a saját testsúlyos edzéshez kell. :cool:
Közben nézegetem Al Kavadlo könyvét: Old Man Strength. Tegnap megvettem (hülyének lehet nézni a 47 dollárért, de életemben először vettem angol nyelvű könyvet, ennyi belefér :) ), és úgy nézem nem fogom megbánni, profi munka. És ellentétben máshol már tapasztalt ígérgetésekkel, itt tényleg olyan gyakorlatok szerepelnek, amikhez te kellesz meg pár lépésnyi hely. Kivétel a rúd, de az az egy mindenhova kell, anélkül nincs saját testsúlyos edzés. Plusz van az L-ülés két formája, amikhez jól tud jönni a fekvőtámasz fogantyú vagy a párhuzamos korlát, de elvileg azok nélkül is megoldhatók.
Mivel Magyarország előre megy nem hátra, lassan 1 éve nem vesznek fel érettségis irodai munkára sem summa cum laude doktorival. Ezen felbuzdulva a húzódzkodóállvány után a következő havi minimálbérből minden mindegy alapon vettem futócipőt és futóórát. Továbbmegyek: 3 egész pár futózokni még a húzódzkodóállvány mellett belefért a keretbe! Így most már semmi sem állja útját annak, hogy élő fegyverré kovácsoljam a testyem.
"A Walking Weapon That Never Misses!"
Csatolmány 9215
Elhiszem hogy vicces, nekem nem lesz az amikor hamarosan mélyszegénységben fogok vegetálni.
Sajnos nem vas megyei vagy, itt keresnek hozzánk a karbantartásra pótalkatrész logisztikára egy embert (adminisztráció, rendelgetés).