A néprajzi fokla és a "bushcraft"-ban használt fokla, vagy annak nevezett valami alapvetően nem ugyan arra utal. Foklának szokták nevezni a "fatwood" darabokat is, ami egy gyantás fadarab, kiszáradt fenyőből lehet kibányászni.
Printable View
A néprajzi fokla és a "bushcraft"-ban használt fokla, vagy annak nevezett valami alapvetően nem ugyan arra utal. Foklának szokták nevezni a "fatwood" darabokat is, ami egy gyantás fadarab, kiszáradt fenyőből lehet kibányászni.
Salomon téli bakancs:
Csatolmány 9309
Csatolmány 9310
Csatolmány 9311
Én miket vettem... Itt a Fekete Péntek, ami már Fekete November, mert elsejétől itt vannak a leárazások. Úgyhogy elektromos tűzhelyt és egy kis fagyasztóládát vettünk. Meg vettem egy olcsóbb laptopot. Meg 15.000 papírlapot az üzletemhez. Meglátom még hogy mire lesz még szükség.
Novemberre én a bakanccsal letudtam a prepperkedést, mert a havi fizetésem egyharmadába került. :) Illetve még egy esőnadrágon gondolkodom a bringázáshoz.
Ja, meg a budipapír készletet is jól kipótoltam, most már 13 évre elegendő van. Kb. 6 és fél évre elég papírkendőt is vettem a konyhába.
Meg macskatápból is vettem 165 kilót. Nem tudom pontosan meddig elég nekik. Olyan 2 év körül. Az a gond hogy a 4-ből 2 mindig zabál mint az őrült...
A bakancs komfortja -2 fok.
Vettem Endura biciklis esőnadrágot is:
Csatolmány 9315
Csatolmány 9316
Csatolmány 9317
Csatolmány 9318
en most vettem egy altberg bakkancsot, hasznalt katonai, grade 1 minoseg, alig hasznalt, 3 hete van nalam, egyenlore szuper, mar be van torve, voltam egy kb 2 oras setan vele a helyi kiserdobe, jo volt, nem tul nehez, jol fogta a bokam (nekem ez fontos mert mindket bokam konnyen ficamodik) es eleg barati ara volt 30 font.
2db scott M98 gázmaszk, hozzátartozó camelbak cbrn reservoir 4.0 type s csonkkal.
2db izraeli MAMTAK menekülőkámzsa kit-ben (1-1 palack, 1-1 légzőcső 1-1 onyx 45 befúvó)
2 db magyar M93 vegyvédelmi öltözék
4db csehszlovák vegyvédelmi öltözék
2 db baofeng uv5r walkie talkie, 2db gégemikrofon
1 db napelemes 20.000 MaH-s powerbank