Kitt, maradj a kocsiban... :D
Printable View
Nagy a csend. Ki mit csinál mostanában? Én feltöltöttem a tejbegríz készletem, vagy 12 kilót vettem, erre az évre ki fog tartani.
Sok a munkám is, bizonyos körülmények miatt, de több munka = több pénz, ami nem hátrány.
8 fok van ma kb. a tavasz nálunk még nem érkezett meg...
Agyalok az új videókon, sok a téma.
En elvagyok a kis vilagomba, nagyon hullamzo, a munka, hol nagyon sok van, hol kevesebb. Most azon dolgozok, hogy meg tudjak venni az iden egy landet. 128 hektar erdo, ket patak is folyik keresztul rajta, valamint el tudjak mar kezdeni az allamplogarsag megszerzeset az õsszel.
128 hektár? Na az már szép, főleg a mostani árak mellett. Néha gondolkozom azon hogy milyen mázli hogy 2015 karácsonyán fizettem ki a házat és nem most kell megvenni. Akkor pont fillérre kijött a pénz, pont annyim volt.
Sok sikert hozzá, meg az állampolgárságihoz is. :thumbup
Koszi. Egyebkent csak 65 ezer dollar
Az szuper vételnek hangzik! :beer:
Üdv!
Úgy látom én is, hogy eléggé lehalt a fórum, de néha felnézek ide, hogy megtudjam, mik történnek a nagy vízen túl, kb ennyi.
Csinálgatom a telken a dolgokat, lassan neki kéne állni kibővíteni a kis faházat.
Elkezdtem sógival airsoftozni, most ehhez tervezem, meg nyomtatgatom a cuccokat.
Én már csak a macseknak "készletezek", hogy legyen itthon bőven mindenből. Egyébként nem prepperkedem. Szerintem a fórum is azért ürülhetett ki, mert most már mindenki látja, hogy hova tartunk. Amikor kezdetét veszi a nukleáris világégés, szeretnék azonnal meghalni. És úgy gondolom, hogy mindenki számára az lenne a legjobb, ha a legelején, egy pillanat alatt meghalna. Ha a legelejét véletlenül túlélném, számomra nem a további túlélés erőltetése, hanem az öngyilkosság lenne a stratégia, mert nem szeretnék "Az út" vagy a Divide világában élni. (Lásd Ihász Laci hozzászólását.)
Inkább csak arról van szó hogy a háború unalmassá vált megint, már nem érdekel túl sok embert, csak annyiban számít hogy "ha X-re szavazok, nem lesz háború Magyarországon". De ha az emberek komolyan gondolnák akkor készülnének, ha a kormány gondolná komolyan akkor meg a közszolgálati adókon és hírportálokon az menne hogy hogy lehet rákészülni a háborús helyzetre. De nincs, szóval ez csak ilyen politikai kampányfogásként van kezelve.
Illetve a Covid témával már a kutya se törődik.
Migránsozás van, de annyira nem, mert a kormány tízezrével engedi be a vendégmunkásokat és bevándorlókat Magyarországra, tehát kínossá vált a migránsozás.
Más hasonló téma meg egyelőre nincs.
Szerintem a FB prepper csoportok is el vannak csendesedve. Annyira nagy mozgást nem látok azokon sem.
Nem hiszem, hogy bármelyik atomhatalomnak is érdekében állna egy nukleáris háború. A cél mindig a területek meghódítása és kizsákmányolása, gyarmatosítása. A háborúkat hagyományos fegyverekkel fogják megvívni. Elsősorban nem nemzetek harcolnak majd egymás ellen, hanem gazdasági csoportok, kifejezetten a haszonért.