Eredeti hozzászóló
Tulelo
Vallásról vitatkozni érdekes is lehet, vitatkoztam már ateistákkal is, elõfordul hogy baráti a beszélgetés, vagy legalábbis meg van adva egymás iránt az alapvetõ tisztelet.
Csak az a kemény hogy amit írtam fentebb, azt egy barát mondta. Még az is lehet hogy saját magával van baja és ahelyett hogy ezt elismerné, inkább vallásos szöveget nyom, csak hogy magasabb rendûnek és jobbnak érezze magát másoknál?
Interneten folyamatosan megkérdezem tõle, FB-on, meg régen Skypon is kérdeztem, de normális válasz nincs. Emlékszem régen 6 órát is átbeszélgettünk, nem volt semmi gond. Mondta hogy náluk mi volt, én is mondtam neki hogy nálunk mi volt. Úgy hanggal már nem is tudom hogy lenne-e kedvem vele beszélni. Jobbnak képzeli magát nálam is, de a többi barátjánál és ismerõseinél is. Rokonai is írnak neki néha FB-on, de azokat is leszólja hogy nem értenek semmihez.
Tudod, tanácsot nem is érdemes neki adni, hiszen õ "magasabb szinten van" mint mindenki más. Legalábbis õ úgy tûnik hogy teljesen úgy gondolja magáról.
Vagy 2 éve elkezdte mondani hogy fáradt és sokszor beteg és szeretne visszább venni a munkából, meg hogy szeretne férjet, meg saját otthont, gyerekeket, akkor úgy gondoltam hogy esetleg akkor adhatok neki tanácsot hogy kicsit változtasson az életén hogy jobb legyen neki és esélye legyen arra amit szeretne, de lehetetlen dolog. Semmilyen tanácsot nem fogad meg és ugyanott tart mint 2-5-8 évvel ezelõtt.
Arra gondolj hogy ha valaki mond neked valamit, te nevetsz rajta egyet és mondod hogy jó vicc volt.
Na, õ azokat a dolgokat mindig komolyan mondja.
:hogymi: