Eredeti hozzászóló
Rozsomák
Szerintem a rendőrök tették a dolgukat. Amiket leírtál esetek mindegyikében van egy nagypofájú, ki ha én nem, állampolgár.
Szerintem, ha szót fogadnak a rendőrnek semmi gond nincs.
Sétál a sötétben, és a rendőr rászól, hogy térdeljen le, erre tovább sétál? MIVAN? A qrwa anyját! Azt írjak: hisztériázó, őrjöngött, sivalkodva? A qurwa anyját a firkásznak.
Megérdemelték amit kaptak, és a 2.90 es ügy is.
Igen megérte.
Te mit tennél a helyébe?
Uram nem vett jegyet, megy tovább mormol valamit az orra alatt, vagy szó nélkül.
Á bocsánat, hogy mertem szólni, jó utat!
Megy feléd késsel?
Most komolyan?
Meghátrálsz bocsánatot kérve?
Vagy nyugtatgatod amig megszúr?
Vannak szituk, amiből nem lehet jól kijönni, és tenni kel a dolgod.
Nagyon rendőrellenes vagy, és szerintem nem vizsgálod meg a körülményeket, amikbe beletartozik az is, hogy a szolgálata során mikkel találkozhatott.
Egyszer olvastam, láttam egy Amerikai rendőr beszélgetett tolmácson keresztül pár magyar zsaruval.
A Sheriff mondta megmérem, megállítom, megbüntetem.
A magyar zsaru kérdi, hogy bizonyítja, hogy gyorsan hajtott?
A tolmács fordit, a sheriff kérdi a tolmácsot:
Ezek az emberek tudják, hogy én vagyok a Sheriff?
Nem kell bizonyítania!
Gondold át ezeket a cikkeket, történeteket a rendőr szemszögéből, és vedd hozzá, hogy akkor és ott Ő a törvény, félti az életét, és halál természetes, hogy amit mond az szent.
Ha a zsaru azt mondja tedd el a telefonod akkor elteszed, leülsz a padkára, csendben maradsz, kiszállsz beszállsz, vársz, hiszen ha nem teszed amit kér akkor az életét veszélyezteted, mert lehet te nem vagy gazember, de a rendőr nem tudhatja, és akkor ha nem teszi amit tennie kell meghalhat, vagy a társa, vagy egy ártatlan a környéken. tévedhet, lehet rossz napja, ha nem pofázol teszed amit kér nem kerülsz bajba.
A másik az, hogy ezek kiragadott példák.
Minden sajtó által felkapott túlkapásra jut több százezer, ha nem több millió jogos is.
Nem azt mondom, hogy töröld a topicot, csak gondolkozz!