Az reklám, megmondod milyen bolt és milyen ruha?
Printable View
Az reklám, megmondod milyen bolt és milyen ruha?
Ez egy kis helyi bolt, a ruhákat hetente hozzák Pestrõl, de azt nem tudom, hogy honnan. Konkrétabbat azért nem írtam, mert itt "vidéken" azért könnyebben beazonosítható lesz az ember (bár nem hiszem, hogy az ismerõseim ismernék ezt a fórumot, de ki tudja).
A boltnak nincs honlapja, tehát online nem értékesítenek. A pesti beszerzõhelyet nem tudom, arról csak annyit beszéltünk, hogy annak sincs honlapja, tehát nem tudom megnézni a ruhákat, méreteket, nem lehet konkrét dolgot rendelni. Viszont látom, Te Csongrádban élsz, onnan azért amúgy is messze van a bolt. :)
Ha a ruhákra vonatkozó kérdést a márkákra értetted, azokat nem néztem, de többféle feliratot láttam a címkéken, szóval vegyes. Most megnéztem, a kender hátizsák például Himalayan nevû, Nepálban készítették. Ha a stílusra értetted, nem terepszínû vagy ilyesmi, nem katonai jellegû. Mivel nem teljesen idegen tõlem az underground ízlés, ezek kicsit pszájosabb/bohémebb holmik (amiket pár darab klasszikus elegánssal kombinálva felvehetek akár jogászként is). Tetszenek, kényelmesek, strapabíróak, és természetes anyagból vannak. Szóval minden megvan bennük, ami kell.
Most például kipróbáltam ezt a pulóvert. A kinti hõmérõ 11-12 fokot mutatott, a pulóver alá egy szál pólót vettem föl, és biciklivel elmentem valahova. Hát olyan meleg, hogy kényelmesen eltekergettem benne. Van régrõl egy kimondottan vékony tavaszi pulóverem, ha azt felveszem alá, szerintem nyugodtan lapátolhatok majd havat is benne. Ha lesz mit lapátolni. :)
Csatolmány 9053
Nem tudom nyilatkozzak e egyáltalán, de megpróbálom, hátha tudok valakinek segíteni vele. Nekem egy 6 éves Decathlonos Forclaz oldalzsebes bézs színű nadrágom van. Mindennapos használatban van, most jutott el abba a fázisba, hogy fény felé tartva az ülepénél már vékonyodik az anyag. Sajna ez kifutott darab azóta, pedig vennék szívesen még belőle. Nekem nagyon bejött. Kényelmes, nem szorít, nyáron is ezt hordom, télen is extra hidegben kényelmesen aláfér egy dzsogging is. Később ha megtudom mondani, akkor leírom a típusszámát is vagy a nevét, hátha alapon lehet megtalálja valaki használtan valahol.
Update: a nadrág neve Travel 100 M
Nekem az a tapasztalatom, hogy ami régen jó volt és minőségi a dekában, az ma már koránt sem biztos, hogy megüti a minőségi mércét. Nekem polárok voltak olyanok, hogy 5-6 évig tökéletesen bírták, jó anyaguk volt, aztán vettem megint olyan polárt és 1 év után kezdet szétmenni. Ha valami beválik, vagy úgy néz ki, hogy jó abból amilyen hamar lehet venni kell még pluszban, mert ha beszállítót váltanak akkor lehetnek minőségi problémák is.
Itt most a dolog azzal a hülye helyzettel gazdagodik, hogy itt van egy gazdasági válság. Kíváncsi leszek, hogy alapvetően a dolgok mennyivel fognak romlani a minőség tekintetében? Egyébként is tendencia mindenben az idő előtti elavulás, de azt gyanítom ez most romlani fog.
Csak tipp, de lehet még most kéne levadászni a hadi feleslegeket. Most ugyan megy a spájzolás rendesen az EU hadseregiben érthető okokból viszont lehet itt is győz a szavidő. Nem tudom mennyi gyárilag vagy hadrendileg a meghatározott élettartam. Meglepődéssel láttam, hogy az ebay-en még régi ACU mintázatú cuccokat árulnak gyári vákuum csomagolva. Utóbbiban mondjuk nem vagyok biztos, lehet JSLIST cucc volt.
Kértem ilyet tavaly munkaruhának:
https://beta-szerszam.hu/07900V_Beta...nkanadrag_zold
Baszott jó cucc, lehet szerzek még 1et de felsővel együtt. Mert van hozzá az is, de külön árulják. Erős anyag. Nem olcsó. De nem is tervezek fizetni se érte a jövőben... :-))
Ez itt Dunlop egy kicsivel olcsóbb és ugyanaz az anyagösszetétel.
https://munkaruhaaruhaz.hu/spd/63400...drag-munkaruha