Virit. Csak ennyi. Használd túrára, de képzeld el egy zsákfaluban segélyosztás napján v. akkor amikor már elfogyott...
Printable View
Akik lopnak, azok között sok a kábszeres hajléktalan. Egymástól is lopnak, ebben biztos lehetsz. :)
Én meg nem nyúlnék senki dolgaihoz (se airsoftos hátizsákhoz, se reklámszatyorhoz, se csövesek holmijához), én arra készülök hogy más ne nyúlja le az én dolgaimat. :beer:
Egyetértek. Ha felkészülök és jól összerakom a cuccot akkor az a baj, mert virít, vonzó a nem felkészültek számára stb...
Ha nem rakom össze a cuccot akkor nem kell magyarázni mi a gond.
Szerintem ha jól összeraktam, akkor elkerülhetem az elején a tömeget, utána meg úgyis hamar lecsökken a létszám... :)
Én is kíváncsi lennék a megoldásodra aksurv !
Van más megoldás is. Esetleg bele lehet tenni a BOB-ot egy nagy reklámszatyorba. :thumbup
Láttam egy filmet a paki féldrágakõ bányászokról. Amit kitermeltek akvamarint a vezetõjüknek el kell vinni Pesevarba, hogy pénzt kapjanak érte. Féldrágakövek egy nulla közbiztonságú helyen ahol mindenki AKval mászkál.
Átlagos paki ruhában volt, és köveket berakta egy kínai kb. 35 l átlag piros zsákban.. Félvállra vette és elindult stoppal a kb. 1000 km utazásra. És közben mondta mit miért csinál. pl. nem szállt buszra mert a hosszú úton beszélgetni kell, ha beszél az a gyanús, ha nem az, inkább rövidebb távokat stoppolt és alvást színlelt.. Meg ilyesmik...
Lényeg amikor elindult nem lehetett semmiben megkülönböztetni a többi úton levõtõl.
Egy hangya volt sok hangya között.
Ezt kell elsõdleges szempontnak lennie amikor összeállítod a dolgaid.
Én ha útra kellene kelni egy barna lópokrócót köpenyként a hátitatyón átvetve olyan koldusformára venném a figurát, semmi esetre se jó a feltünösködés , el kell takarni amit csak lehet . Ha be kellene merészkednem olyan területre ahol feltehetõen konfliktusba keveredek akkor a felszerelésem értékesebb részét elrejteném és ha felderítettem a terepet akkor venném csak fel az összes cumómat . Egy ilyen helyzetben a végedet jelentheti ha kirabolnak és mindened odaveszik .Sõt egy rejtekhely lehet nem is elég , sok plusz energiát emészt ez fel de begyalogolni egy ismeretlen terepre teljes hacukába elég nagy marhaság lenne .Elesettnek betegnek tûnni jobb ,mint félelmetes katonának .Egyébként egy ilyen helyzetben a hiénák többsége fegyverre fog utazni elsõsorban , eleinte fegyverbõl nagyobb hiány lesz mint élelembõl .
Ebben teljesen igazad van,bele kell olvadni a tömegbe...ez vitathatatlan Tény,,,mentségemre szolgáljon,hogy nekem nincs annyi pénzem,hogy a környezetemhez illõ ruhában és csomagokkal mászkáljak...nincs adidas cipõm,a horgász kabát kicsit pecsétes, a bdu meg már varrva van,a hátizsákon nem látszik de az is már foltos pár helyen,,,,hidd el kifundáltam a dolgot...a többiekhez képest,akikkel együtt járunk,az én cuccaim elég szegényesek......arról nem is beszélve,hogy amikor 3-7 nap múlva kijövök a szigetrõl ahol a rejtek helyem van már nem fogok virítani.......
úgyhogy ne hidd.hogy én egy gazdag kretén vagyok aki azért tette fel a bob-ját,hogy el dicsekedjen..nem iszok és nem dohányzok és ugyan úgy bagóért melózok mint a többi rabszolga...ha figyelted a hozzászólást,évek óta gyûjtögetem a cuccokat és szívom a fogam mikor zsebbe kell nyúlni és folyamatosan az árleszállításokat és a hirdetéseket bújom..de hát ez egy prepper fórum tehát azt hiszem a megfelelõ helyre töltöttem fel a túra,túlélõ cuccaimat....de még mindig várom a hátizsák ötletedet!
..egyébként meg a szokásos hozzá állás...".ha nekem nincs tehenem..hát dögöljön meg a másiké is".. a bobomról szóló hozzászólásokat töröltem.