Eredeti hozzászóló
MREVOLUTION
Kedves Kheopsz!
A mondást én úgy ismertem, hogy "minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat".
Továbbra is azt mondom, hogy a netes társkeresés veszélyforrás, sokszor nem is kicsi.
Szóval én nem preferálom és nem is ajánlom senkinek, fõleg szép naiv lányoknak nem.
Az iskolákban és a haveri körökben is bizony félre tudnak vinni alapvetõen jóindulatú, rendes fiatalokat.
Nem olyan könnyû tiniként, fiatalként 13-20 éves korban kilógni a sorból, mert az azzal jár, hogy a többség kiközösíti, különcként kezeli azt, aki nem olyan, mint õk, s ezzel nem mindenki tud megbirkózni lelkileg.
Lehet azt mondani, hogy a gyenge jellemekre jellemzõ ez, viszont egy tini, akinek fogalma sincs arról, hogy egyáltalán ki õ, mit akar, stb. bizony könnyen bele lehet vinni hülyeségbe.
Azért én nem húznám rá arra a vizes lepedõt, aki egyszer hibázott.
Nem olyan egyszerû az egész tinikorodat különcként kezelve leélni. Ezzel sokszor még felnõttek sem tudnak megbirkózni.
Igaz, hogy az idõsebb nõk körében is van olyan, aki nála sokkal fiatalabbal jár/él együtt, de a jellemzõbb és általánosabb talán az, hogy az idõsebb nõket szokták lecserélni fiatalabbra.
A véleményem egyébként továbbra is tartom, hogy egy fiatal férfinak általában az idõ kifejezetten jót tesz, sármossá válik általa, (persze ha csak nem ereszt mikulás hasat) s lazán "buknak" rá a nõk még 50-55 éves korában is, addig egy aránylag jól kinézõ fiatalabb nõ ha kezd öregedni max. azt fogják rá mondani, hogy jól tartja magát, de azért nem mai "csirke" már, stb. stb. Legalábbis szerintem.
Ott van példának Richard Gere, nagy stupli óra van, nem egy kifejezett szépfiú, (nem születhet mindenki Alain Delonnak) mégis a Micsoda nõ-ben, vagy az Õsz New Yorkban egy sármos és vonzó férfit láthatott a közönség.
A megszokás és a kényelem miatt nem biztos, hogy érdemes együtt maradni, ha tudod, vagy rájöttél, hogy nem õ az igazi számodra, legalábbis szerintem.
Sosem késõ változtatni, vagy újrakezdeni, még ha kényelmetlen is.