Miért, ki miket írt oda? Én nem olvastam azt a topicot már vagy 5 napja. Unalmasnak találom már a Charlie dolgot. Elvileg semmi szabályellenes nem lehet ott, de ha mégis, akkor szóljatok.
Printable View
Miért, ki miket írt oda? Én nem olvastam azt a topicot már vagy 5 napja. Unalmasnak találom már a Charlie dolgot. Elvileg semmi szabályellenes nem lehet ott, de ha mégis, akkor szóljatok.
Szia Túlélõ!
Hozzászólásom ismét moderálva lett automatikusan (már megint mit ismert fel a motor benne???) a Mit csináltál a héten? topicban.
Légy szíves engedélyezd!
Köszönöm!
Szia,
Elvileg semmi szabályellenes nem lehet ott, de ha mégis, akkor szóljatok.
Nincs ott semmi szabalyellenes, csak egyszeruen volt ott nehany olyan velemeny, ami nekem annyira nem tetszik, hogy nem szeretnem, hogy az erzekenyebb temakat erinto hozzaszolasaimmal egy forumban jelenjenek azok meg.
Es kifejezetten nem szeretnek barkit is korlatozni a szolasszabadsagaban, mondhassa el mindenki a velemenyet (azt is, hogy a szolasszabadsaggal eloket meg kell olni).
Bel
Ezeket a közösség megosztó témákat én eleve nem erõltetném ezen a fórumon , lásd. együnk kutyát vagy ne , hiszel e istenben vagy nem ,politikai nézetek stb... vannak témák amik még egy közeli baráti körben is komoly feszültségeket keltenek , hasznuk semmi viszont a közösség romboló hatásukat már többen tapasztalhatták akik régóta járnak ide. El kell gondolkodni ,hogy megéri e olyan témákat feszegetni ami adott esetben egy jól mûködõ fórumközösséget képes szétzilálni . Ez a fórumot üzemeltetõ admin jelen esetben Túlélõ dolga lenne ,hogy eldöntse . Én a részemrõl szívesebben olvasok itt a késekrõl , tanyákról , ételekrõl , harcmûvészetrõl ,túlélésrõl mint a fennt emlitett kényes témákról .
Üdv. Vietnámi........
Én meg szívesen olvasom mások meglátásait bármirõl (ezen felül mások butasága vagy hozzáállása is tanulságos lehet), de, ha annyira unom a témát, nem olvasom, és a világ történéseivel kapcsolatban sem akarom teljes sötétségben tartani magam, bár kivonnám magam, ha lehetne. :)
WestBam, nem tudom, de engedélyeztem õket.
bel, majd emlékeztess késõbb, csak most van egy néhány órás munkám. Igazából nem tudom hogy abban a topicban mi volt, nem olvastam. Az biztos hogy az Index-en durvábbakat szoktak írni. Ott mondjuk pont azért olvasok keveset. :)
Majd törlök hozzászólásokat amiket kértél.
Igazad van, teljesen egyetértek, legközelebb meggondolom milyen témát indítok.
Anyám mindig azt mondta: fiam számolj el tízig, mielõtt valamit mondanál. A "NEM vagyok Charlie" topiccal sajnos csak hatig jutottam...
Mindenesetre azért voltak itt olyan vérbeli túlélõs témák is, amiken szinte ölre mentek a fórumtársak... :)
A vélemény különbség akár egy nyúlpaprikáson is kirobbanhat. (Volt már szerencsém látni vega kontra húsevõ párbajt) A végén a vega a húsevõ vérét kívánta... :)
Mi a tanulság? Ha valaki vega, ne menjen a nyúlpaprikásos rovatba.
Békesség.
Nem tudom, de szerintem semmi gond nincs ha nem kizárólag 1 témáról beszélgetünk. Ráadásul ha visszagondolunk, akkor a legnagyobb balhé a közbiztonság témából indult ki, amit végül törölni is kellett. Pedig a közbiztonság nagyon szorosan kapcsolódik a prepper témához. Volt még egy nagyobb vita az egyik kés topicban is. A vallás topicban szerintem semmilyen vita nem volt. Volt aki leírta hogy hisz, volt aki leírta hogy nem hisz. Ennyi. Én elfogadom azt is ha valaki ateista, miért ne tenném? Volt tényleg egy komolyabb harc azon is, hogy a nyúlnak mennyi a tápértéke. :haha:
Ahogy mondtam, a fórum a világ legnagyobb prepper fóruma alapján készült. Ott aztán van minden, ahhoz képest itt minden téma laza kis beszélgetés még akkor is ha kialakul egy hevesebb vitatkozás. :)
Ha valaki arra gondol, hogy túléljen bármit is, úgy, hogy nincs egyedül, akkor annak el kell fogadnia hogy más embereknek más véleménye van. A világ ilyen, ahány ember, annyi vélemény. És ez nem is fog soha megváltozni.
:beer:
Meg engedtessék meg nekem, hogy ne csak a felülrõl jövõ - finoman fogalmazva - propagandát ismerhessem meg.
Hadd mondjak valamit:
Mert csak rágódik az ember...
Tegnap beszélgettem Raktárossal errõl a "csárli" ügyrõl.
Azért igen sok minden kiderült ebbõl a topic-ból. Többek között az, hogy valóban minden ember máshogy látja a problémát.
De ami számomra fontos, az hogy bizony beszélgethetünk szép késekrõl, húzhatjuk a vizet vödörrel, gyújthatjuk a tüzet magnéziummal DE...
Ha esetleg akkor derül ki valakirõl, hogy homlokegyenest más a véleménye és a személyisége, mikor számítanom kellene rá, na akkor bukta!
Szóval minél elõbb derül ki, kire bízhatom a hátam, annál jobb! (mindenkinek) Ebbõl nincs sértõdés, itt csak virtuálisan vagyunk egy helyen.
Békesség