Új teszt 3 dollárért a Coinbase-en.
Ankr Crypto
A válaszok:
1. Integration with traditional banks
2. Send wire transfers
3. Earn rewards
Printable View
Új teszt 3 dollárért a Coinbase-en.
Ankr Crypto
A válaszok:
1. Integration with traditional banks
2. Send wire transfers
3. Earn rewards
A KÖVETKEZÕ HÓNAPOKBAN A (USA) PÉNZÜGYMINISZTÉRIUM BEJELENTÉST TEHET A KRIPTODEVIZÁKKAL KAPCSOLATBAN
https://www.portfolio.hu/befektetes/...rkezhet-500208
Majd külön adókat dobnak a kriptókra is. Ha már a a Forintot tönkreteszi a kormány és 5% feletti az infláció, az emberek másba fektetik a pénzüket, akkor azt is szét kell zúzni. :hogymi:
Ezt ma fenykepeztem Edmontonban Canada. Nem tudom hogy mukodhet, de erdekes
Csatolmány 9049
Ez egy "egyirányú" pénzautomata, bankjegyet tudsz kivenni belõle, mint egy ATM-bõl, de csak a bitcoinodat tudod átváltani. A telefonodon a tárcaprogrammal beszkennelteted a qr-kódot, aztán megadod, hogy mennyit, hány dollárnyit küldjön át rá, és annyit ad ki a gép kápéban.
A létezõ legrosszabb módja, hogy bitcoinból hagyományos pénzt vegyen ki valaki, bár viszonylag gyors.
Szerk, oké, benéztem, ezzel venni tudsz bitcoin, nem eladni :) a lényege ugyanaz, csak fordítva, beteszed a pénzt, és beszkennelteted a tárcacímedet a géppel, oda fogja küldeni a bitcoint.
Csalók álhírt terjesztettek arról hogy a Walmart elfogad majd kriptót. Ez nem volt igaz. Viszont a csalód Walmartnak adták ki magukat és úgy szedtek be pénzeket. Ennek az lett az eredménye hogy megzuhant egy kicsit a Walmart, a kriptók meg nagyon. A Walmart 3-4%-al, A bitcoin valami 14%-al.
Viszont hogy a Walmart megbotlott és lement 142-re, így gyorsan vettem még részvényt. Azóta feljebb is ment 130 dollárral a befektetésem. Majd felkúszik újra mindkettõ...
Biztos ez lett az eredménye. Fõleg, hogy nem a bitcoinnal próbáltak bohóckodni, hanem az egyik másolattal, a litecoinnal. És nagyjából egy hete, nem most.
Nem tudom honnan szeded az efféle híreket, de inkább ne :) Politikai témában próbálsz tájékozódni, és észreveszed, hogy a mainstream média totálisan hazugsággyárrá vált, erre kriptós témában meg bedõlsz ilyesminek.
De ha az elfogadásra vagy kíváncsi, keress rá az El Salvadori bitcoin helyzetre, ahol hivatalos pénznemmé tették a bitcoint. A mcdonalds, starbucks, walmart, össze gigamega lánc elfogadja a bitcoint fizetésként, mert el kell nekik. És hát fennakadás nélkül megy, tele van videókkal a twitter.
Tudom hogy nem Bitcoinnal próbálkoztak, de amikor az egyik nagy bukik, akkor vele bukik a többi is. És valóban, 1 hete indult zuhanórepülésbe a két dolog, az utóbbi 3-4 napban volt belõle komolyabban hír, akkor zuhant meg a kettõ igazán.
A hírek tele voltak vele, de a Kripto-és a Walmart árfolyamokat vettem alapul. Ha megnézed, a hírek 4 napja jelentek meg, a Kriptók 4 napja kezdtek zuhanni a hírek hatására, és a Walmart árfolyam is.
Az árfolyam a lényeg, pont amiatt néztem utána hogy mitõl lett gond.
A Litecoin pont úgy mit a Bitcoin 18.-án zuhant meg. Ugyanez a helyzet a Walmart-al is.
Nem az elfogadás a lényeg, hanem hogy álhír történt és csalód kavartak be. Ez pont úgy befolyásol mindent, mint ahogy a csalók 5 milliót kaptak Bitcoin-ban amikor lebénítottak nálunk mindent és váltságdíjat követeltek kriptóban.
Az összefüggés mindig egyértelmû.Így mûködik a dolog, ha valami baj van, az kihatással van az árfolyamokra.
(Egy rossz szót sem mondtam a kriptókról, csak leírtam valamit ami az elmúlt néhány napban történt.)
A litecoin nem számít a nagyok közé, a piaci összértéke töredéke a bitcoinénak. A kisebb kriptókat sokkal jobban szokták ütni a tõzsdei kereskedõk, mivel a kisebb kapitalizáción kisebb tõkével is nagyobbat lehet mozdítani, így nagyobb a haszon.
A bitcoin azért kezdett esésbe néhány napja, mert az egyik nagy, szabályozott bitcoin-piacon hatalmas adag bitcoin-alapú opciós szerzõdés járt le, az aktuális és a kötéskori árfolyam között pedig szép különbség volt. A kereskedõk tehát nyugodtan eladhatták, lenyomva az árat, mert így is nyereségük lett rajta. Minden egyes opciós és határidõs lejáratnál megmozdul az ár, kivétel nélkül, és gyakorlatilag az elõre kikalkulálható irányba.
Az 5 milliós csalós történetrõl egy érdekesség, mert hát belekerült a hírekbe az is, hogy mennyit vissza tudtak szerezni a hatóságok, "visszafejtve a kódokat, feltörve a rendszert". Nincs olyan gép a világon jelenleg, amely fel tudja törni a rendszert.Ha lenne, már megtették volna. A hatóságok azért tudták "visszaszerezni" a váltságdíjként kifizetett kriptót, mert náluk volt a privát kulcs, amely azt jelenti, hogy eleve õk követték el az eseményt.
Amúgy nyugodtan mondhatsz rosszat a kriptókról, bitcoinról, engem nem zavar, eldumálgatunk :)
10 éve az úgynevezett faucet-ekbõl egy email-feliratkozással 5 bitcoint lehetett igényelni, hogy ha valaki ki akarta próbálni a rendszert, akkor ki tudja, ne kelljen nem létezõ tõzsdén vásárolnia.
10 év elteltével most van nemzetállam, amely nyilvánosan ünnepli, hogy sikerült jó áron megvásárolnia 150 bitcoint.
10 év múlva a világ minden egyes lakosa bitcoin-felhasználó lesz, mert nem fog létezni másik fajta pénz. Az autók miatt nem létezik a lovaskocsisok céhe, mert az autó fejlettebb technológia. A mosógép miatt nem létezik a mángorló, mert a mosógép fejlettebb technológia. A bitcoinnál fejlettebb technológiájú pénz nem létezik. Csak mondom.
Közben megtaláltam a képet, amit kerestem az árfolyamról:
Csatolmány 9050
A technológia minden eleme (amelyekbõl az árfolyam-görbe következik) a jelenlegi mintát követi egészen 2140-ig, amikor is megszûnik az új bitcoin forgalomba kerülése. A grafikon logaritmikus skálát mutat. Ne szaladjunk elõre, húzzuk csak tovább a vonalat 2030-ig. Ezután próbáljuk meg komolyan venni az x%-os "megzuhanásokat".