:haha:
http://i1012.photobucket.com/albums/.../3mKJhcJ-1.jpg
Printable View
Ez az új katona meg a csaj karakter nekem kicsit olyan karikatúra jellegû... :-/
Ezt mibõl érzed? Még csak 2 szót szólt. :D
Azért kritizálják a zombis fórumon, mert nincs rajta elég ruha és túl tiszta. Szerintem a tisztaság az megtörténhet. Úton voltak, egy teherautóban, nem gyalog, nem sárban kúsztak, hanem egy tiszta jármûben ültek. Nem is harcoltak.
Nekem pont az ellenkezõje tûnt fel akkor, mikor Ricknek tiszta mocsok volt az inge, pedig a börtönben voltak és volt vizük is. Értem én hogy nem volt már felesége, de azért a többiek ruháját is kimosta valaki, akkor az övé miért volt mindig mocskos? :hogymi:
A katona meg elmegy egyedûl Washingtonba és megmenti a világot... elég klisés
Oké hogy kocsiba utaznak de akkor is zombi apokalipszis van kb egy éve és mégis ott van tisztán szexisen, mintha csak épp fotózásra érkezett volna.
A férfiak többsége is lehetne néha borostás vagy szakállas ricken kívûl is... egy két kari túl pedáns szerintem.
Nem klisás az, inkább csak jellemzõ. :haha:Idézet:
A katona meg elmegy egyedûl Washingtonba és megmenti a világot... elég klisés
Az klisés lett volna ha sikerül is neki, viszont az különlegesség hogy egyetlen részben elveszítették a teherautót és meggondolták magukat. Már nem is olyan fontos a világ megmentése, inkább keressük meg az új arc feleségét. :D
Azért azt a tudós csóka megmondhatta volna miért van a zombulás, szerintem majd szépen megreggelizik... és majd csak sok évad múlva derül ki...
Szerintem nem is néz ki tudósnak.
http://i1012.photobucket.com/albums/...dd5ecabc35.jpg
Azt se értettem, hogy mi volt a helyzet azzal a bandával, bent a házban. Tényleg megölték egymást az ágyért? Nem lett volna egyszerûbb hozni egy heverõt egy másik házból? Vagy lefeküdni a padlóra egy pokrócra? :confused: Évekkel a baj kitörése után még mindig nincs hálózsákuk?
En most olvasom a kepregenyeket, befejeztem az elso konyvet, kicsit mas a tortenet, most erkeztek meg a bortonhoz.