-
https://ipon.hu/hir/aprok_nagyban___2015.07.08./34246
"Kevésbé lesz bugos a Fallout 4, mint a Skyrim
A Skyrim ugyan nagyon jó játék volt, ennek ellenére bõven maradtak benne hibák - ami persze elkerülhetetlen egy ekkora játéknál. A kisebb bugokat még el is nézik a játékosok, de a Skyrim esetében olyanok is akadtak, melyek teljesen tönkretehették valakinek a játékát - és itt ezt szó szerint kell érteni, hiszen néha a mentési fájlok romlottak el.
Todd Howard, a játék vezetõ tervezõje elmondta, sokat tanultak a Skyrim alatt, és kifejlesztettek egy teljesen új módszert, amivel már menet közben ki tudják szûrni a legnagyobb hibákat - elsõsorban azokat, amik tönkre tehetnék a mentéseket -, de a kisebb bugokkal is sokkal jobban boldogulnak majd."
A Skyrim esetében érdekesek voltak a visszafelé repülõ sárkányok. :)
Ezt még Daenerys Targarian is megirigyelte volna. :haha:
Ezt a hibát egy hibás patch okozta.
https://www.youtube.com/watch?v=OtGFRA5GgRI
A viccet félretéve, jó lesz ha nem megy legutóbbi mentés a kukába, attól hogy a játék "gondolt egyet" és bebugosodott.
Mondjuk a New vegasban is voltak érdekes hibák.
A Steames Fallout 3 meg mindig lefagy pár perc után - kvázi nem szereti az új videokártyámat.
Van mit optimalizálniuk és javítaniuk.
Legalább most úgy tûnik, hogy jobban foglalkoznak a kiadás elõtt ezzel a témával.
-
"QuakeCon 2015 – Komoly mûsorral készül a Bethesda
A Fallout 4 E3-on való bemutatkozása parádésan sikerült és a program teljes joggal nyerte el a legjobb számítógépes játék és RPG díja mellett a show legkitûnõbb alkotásának járó elismerést is. A rajongók java része vágja a centit a novemberi rajtig és alighanem a jövõben még nehezebb lesz kivárni a megjelenésig hátralévõ napokat. A Bethesda reklámgépezete ugyanis egyetlen percre sem áll le. Todd Howard július 24-én újabb részleteket oszt majd meg a közönséggel a népszerû posztapokaliptikus szerepjáték legújabb epizódjáról."
Nekem szerencsére nem kell centit vágjak, hanem inkább építgetem az álmaimat.
Persze azért várom, de le tudom foglalni magam mindig.
Ezért jobb ha az ember nem csak a számítógépes játékok fanja, hanem kertészkedik, íjászkodik vagy éppen barkácsol. Ezek alapján van pár fanklub tagságom:)
Jön majd a tél, akkor ha nem kell majd a betol.. pardon :) a bevándorlókkal viaskodni akkor lesz idõ napi 1-2 óra az új Falloutra is.
-
Én várom, de én se unatkozom. Dolgozom meg minden, aztán meg jön az október/november/december hajtás, úgyhogy valószínûleg úgyis inkább Januárban lesz idõm játszani vele. :)
http://social-media-news.com/upload/...4_98999753.jpg
-
Kérdésem lenne:
Meg szeretném venni a Fallout New Vegas c. játékot, de nem tudom elmegy-e egymagos procin.
Aki esetleg próbálta régebbi vason a játékot, kérem ossza meg a tapasztalatát.
VGA, memória, HDD... mind megfelelõ, de a procim sajnos Barton 2500-as, feltépve a plafonra. (3200-ra)
Köszönöm!
-
-
"Todd Howard, a Bethesda vezetõ dizájnere elmondta, a színészek az utóbbi két évet folyamatos felvételekkel töltötték, és ez alatt több, mint 13 ezer sornyi szöveget mondtak fel.
Érdekes, hogy a karakterünk neme szerepet játszik majd abban, hogyan alakulnak a történések. "Szerencsések voltunk, mert két remek színészt találtunk a fõszerepre. A dolog azért érdekes, mert lehet, hogy egy sort a nõ másképpen játszik el, mint a férfi, úgyhogy az egyes jeleneteket is ennek megfelelõen alakítottuk ki, amik így különbözõ módokon végzõdhetnek"."
Legalább az irányított karakter is beszélni fog. :thumbup
Ha két munkaévet beleöltek, akkor remélem nem csak egy tucat színész adja majd a szinkronhangokat, mint a Fallout 3-ban. :)
-
-
Nem a grafika a legfontosabb a Fallout 4-ben a Bethesdának
Bár a Bethesda november tizedikén érkezõ alkotása méltán nyerte el az E3 legjobbjának járó díjat a kritikusoktól, többen is úgy vélték, hogy a játék grafikája messze van a tökéletestõl. Pete Hines, a Bethesda marketingért és közösségi kapcsolatokért felelõs alelnöke szerint azonban komoly hibát követ el az, aki a látványvilág alapján ítéli meg a Fallout negyedik részét. Hines leszögezte: nem az volt a céljuk, hogy elkészítsék minden idõk legjobban kinézõ RPG-jét, hanem az, hogy egy olyan, csúnyának semmiképpen sem nevezhetõ játékot tegyenek le az asztalra, ami ha nem is teljesen korlátlan, de ahhoz nagyon közeli szabadságot kínál majd a felhasználóknak.
A szakember elmondása szerint ugyanis a népszerû posztapokaliptikus széria legújabb epizódjában nem lesznek csak esztétikai célokat szolgáló tárgyak, hanem ha meglátunk valamit, akkor ilyen vagy olyan formában, de interakcióba tudunk majd lépni vele. Éppen ezért, Hines kifejezetten örülne annak, ha a Fallout 4 grafikáját senki sem hasonlítaná össze az olyan, ezen a területen jóval kevesebb lehetõséget kínáló sikerjátékokkal, mint például a Batman: Arkham Knight, hiszen azoknál teljesen mások voltak a prioritások.
https://www.youtube.com/watch?v=GrX-QT19Ro0
-
Nem tudom mit nyavalyognak annyian a grafika miatt.
http://cdn.meme.am/instances/500x/62858519.jpg
Ha Bethesda készített volna egy olyan Fallout-ot ami pont úgy nézne ki mint a Fallout 2, csak új történetekkel, én annak is örülnék. Akkor is ha 640x480-ban kellene vele játszanom. Akkor is ha olvasni kéne minden hosszú szöveget és nem beszélne benne senki. :haha:
Nekem az a bajom, hogy az új játékokba nem lehet új sztorit tenni, új küldetéseket, csak kisebb módosításokat. Pedig úgy lenne a jó, mert akkor az a játék biztosan örökké élne, mivel új küldetések minden héten. :)
-
"Fallout 4 - Soha nem volt még ilyen fontos a SPECIAL
Todd Howard jóvoltából számos újdonságot megtudhattunk a Fallout negyedik részérõl a QuakeCon 2015-ön. A legfontosabb, hogy igaznak bizonyult az a rajongói feltételezés, hogy a SPECIAL rendszernek jóval nagyobb lesz a szerepe, mint korábban. A karakternek jelentõs bónuszokat nyújtó, a harmadik epizódhoz hasonlóan minden szintlépés után választható perkek ugyanis a tulajdonságainkhoz lesznek kötve. Minden pont egy új perket fog elérhetõvé tenni. Ha tehát egy tulajdonságra nem pakolunk majd pontot, akkor ahhoz kapcsolódóan csak egy, különleges bónuszokat nyújtó extra képességet fogunk tudni felvenni. Ezért megéri majd specializált karaktereket indítani, hiszen a legerõsebb perkeket csak a tízes tulajdonsággal bírók szerezhetik majd meg. Mivel a legtöbb képesség fejleszthetõ lesz, összesen 275 különféle erõsségû bónuszt szerezhetünk meg, így a maximalistáknak többször is neki fog kelleni futniuk a játéknak, ha több kombinációt is ki akarnak majd próbálni.
Tekintve, hogy az új rendszerben jóval nehezebb lesz egy mindenhez jól értõ szuperkarakter összerakása, a kísérõink szerepe alaposan fel fog értékelõdni. Howard elmondása szerint „hozzávetõlegesen egytucatnyi” segítõtárssal futhatunk majd össze, akik a jelek szerint nem csak a fegyveres harchoz fognak érteni, hanem egyéb módokon is hasznukat vehetjük majd. Ha pedig nagyon jól kijövünk majd velük, akkor egyesekkel a nemünktõl függetlenül romantikus viszonyba keveredhetünk." - (Csak nehogy szivárványos kapcsolat legyen az, mert akkor inkább nem kell. Egyébként egy igaz kapcsolat azért megadná a hangulatot.)
"A demóból az is kiderült, hogy a sugárzás ezúttal a maximális életerõnket fogja lecsökkenteni, és hogy egy kis ügyeskedéssel kijátszhatjuk majd egymás ellen a rivális frakciókat."
https://ipon.hu/hir/fallout_4___soha..._special/34433