Ilyen regelt névre nem emlékszem.
Printable View
Régebben töltöttem, de most újra említették valahol és eszembe jutott hogy elfelejtettem megnézni :(.
Tényleg vannak valóságra emlékeztetõ dolgok benne :).
Lakott sziget
Túlélés a városban fórumba való, de megfelelõ témát nem találtam :).
Szintén híradó:
Tegnap viharos szél és esõ volt szombathelyen, rengeteg falevél került a földre.
Mivel 1 nap alatt nem tudta a városgazdálkodás megtisztítani az egész várost, már háborgás van (a tévé szerint):
Életveszélyesen csúsznak a levelek, sár van, a kukákat sem lehet ezért megközelíteni...
Mi lenne ha falun élnének:DDD
Nem tudom hogy tényleg ingyenes-e és ér-e valamit, illetve van-e valakinek ilyen eszköze, de hátha:
Bug Out Vehicle: Time To Get Your Vehicle Ready (Surviving The Sheep) [Kindle Edition]
Szombathely? Azt hittem hogy Pest, mert a fővárosiakról még el tudnám képzelni. Szerintem lódít a híradó. Biztosan lassú nap volt, úgyhogy muszájból kreáltak egy hírt.
Lehet. A villanyossal együtt :)
Más:
100 ezer lõszert vett a parlamenti õrség
Emberekre lebontva nem sok, de minek egyáltalán a parlamentbe 350 fegyveres õr???
Ha jövõre 2x ennyi J0bbik0s kerül be akkor ezt is megkétszerezik? :)
170 forint / darab lőszer? 9mm? Nagy tételben!? :confused: Úgy érzem hogy a 17 millió forintból elég sok ment a politikusok zsebébe.
Ugyan a cikket nem olvastam de biztos valami JHP-lõszer...
A JHP se drágább, csak néhány centtel. Az oroszoktól van itt olyan import is és kizárt hogy olcsóbb lenne ide a szállítás, mint Pestre. Szerintem a korrupció miatt kerül ennyibe. (Mint ahogy minden más is.) Mert ha a 27%-os áfát leszedjük, még úgy is nagyon drága.
Nem tudom máshova rakni, nem illik sehova, de ha még nem ismeritek, mindenképpen érdemes megnézni, és elgondolkodni rajta:
(nem a vallásos részén, hanem azon, hogy egy ilyen ember életben maradt ((már önmagában csoda)) és most Õ tart elõadást másoknak...):
http://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc