A +18 kevés lenne a TV társaságoknál. Lefejezett kutya, fejetlen kutyatesttel foci, rothadó kutyatetem közelképekkel, kitakaratlanul.
Az Ogrish.com -on vannak hasonlók.
Printable View
A +18 kevés lenne a TV társaságoknál. Lefejezett kutya, fejetlen kutyatesttel foci, rothadó kutyatetem közelképekkel, kitakaratlanul.
Az Ogrish.com -on vannak hasonlók.
Akkor meg se nézem. :( Már a cím is elég durva ahhoz hogy elképzeljem mi van benne. Miféle emberek tesznek ilyen dolgokat kutyával, macskával, vagy bármilyen háziállattal? Megteszik, mert lelkiismeretük nincs, a törvény nem sújt le rájuk, verést nem kapnak érte.
Nem állatok, mert egy állat azért öl hogy egyen. Ezek szórakoznak ezzel, így számomra nem emberek.
Akkor mik?
Orkok.
Két év börtönbüntetést kapott a kutyáját megkéselõ pápai férfi
2017. május 24.
"A Pápai Járási Ügyészség gyorsított eljárásban, állatkínzás bûntette miatt bíróság elé állította azt a Pápa környéki 22 éves férfit, aki elvágta kutyájának nyakát, mert zavarta az állat ugatása."
https://kutyabarathelyek.hu/hu/hirek...o-papai-ferfi/
Nem értem, meg akarta ölni, nem kínozta. ráadásul megtámadta. Persze nem értek vele egyet, de ha elviszi orvoshoz elaltatni akkor nincs börtön? Álságosság. A két év ennek tükrében sok.
Az állatkínzásért én is szigorúan lépnék fel, de ha a csirkém torkát átvágom, akkor én is kínzom? A cél számít? Elhallgattatom vagy megeszem, nem mindegy? Csirke, nyúl, bárány, tehén, sertés, kutya. Fa..ság az egész, megint egy köcsög bíró túltolta. Ott rohadjon el minden Bíró aki szó szerint veszi a törvényt, a körülmények tekintetbevétele nélkül. Mondjuk egy figyelmeztetés, és az orvosi költségek kifizetése elég lett volna. A másik, ha a kuty nem talál gazdára a sintértelepen "meggyilkolják" Nagy hûhó semmiért. Szerintem ez emberkínzás, és államilag, jogilag szentesítve. A törvények rendeletek értünk vannak, és nem mi vagyunk értük, és ezt azoknak az embereknek kellene érteniük, akik használják.
Igen, ebben is van némi igazság.
Például mi a nagyobb kínzás, agyonütni egy kutyát ha beteg, vagy nem vinni el orvoshoz? Illetve ha a gazdája nem viszi el, az kap érte letöltendõt?
Nem tudom hogy tegyem ide, de csak ilyen szövegkörnyezetben találtam meg. Szóval mindenkit kérek hogy ne vegye figyelembe hogy kik követték el a dolgot, csak a tényt hogy ez megtörtént a kutyával.
18+ os kép
https://kuruc.info/r/2/174065/
:(