Én csak leültem és pár órát gondolkodtam rajta. Látom azért eltaláltam nyilvánvaló pár részletet. :)
Printable View
A hozzáköltésekbõl is látszik, hogy a "nyirkai jóslat" nem jóslat.
A Cion bölcsein kívül vannak még forgatókönyvek, pl. ez:
"Eszerint miután sikerül felállítani a Kalifátust, az „iszlám hadsereg” 2016-ban kirobbantja a nagy háborút a hívõk és hitetlenek között, amit Oszama bin Laden elõre jelzett. Ebben a csatában a Nyugat elleni támadások csak eszközök, a cél a Kalifátus gyõzelme és Jeruzsálem meghódítása."
http://www.atv.hu/kulfold/20150125-m...mesterterveben
Angol eredetiben:
" The Sixth Phase Hussein believes that from 2016 onwards there will a period of "total confrontation." As soon as the caliphate has been declared the "Islamic army" it will instigate the "fight between the believers and the non-believers" which has so often been predicted by Osama bin Laden.
The Seventh Phase This final stage is described as "definitive victory." Hussein writes that in the terrorists' eyes, because the rest of the world will be so beaten down by the "one-and-a-half billion Muslims," the caliphate will undoubtedly succeed. This phase should be completed by 2020, although the war shouldn't last longer than two years."
https://web.archive.org/web/20120917...-a-369448.html
A Terv 1983-as megfogalmazása (Wim Malgo:Totális kontroll 666 c. könyvébõl):
"A harmadik világháború valószínûleg egy közel-keleti eszkaláció által fog kitörni,ez az a válsággóc amelyet mûvileg is lángralobbanthatnak az illuminált körök.
Idõben a III.világháború viszonylag rövid lesz.A háború során a Szovjetúniót nyilván térdre kényszerítik és a nyugati tömb által demokratizálják. A valóságban ez azt jelentené, hogy az USA teljhatalmú lenne, de kimerülve a gyõzelemtõl, hatalmi jogát Jeruzsálem javára elveszítené".
"Nyugat és kelet felmorzsolt népei együtt ünnepelnék a Megszabadítót és a Jótevõt.Ennek hatására mindkét blokk megszûnik és kikiáltják az világkormányt. Azután hatásosan megkötik a végleges világbékét, a haderõket feloszlatják - egy nemzetközi rendõr hatalom kivételével - amelyet raffinált sugárfegyverekkel és teljesen elektronizált világfelügyeleti fegyverekkel szerelnek fel. Így a régóta jósolt aranykor mint jól álcázott világdiktatúra eljön majd. A világfõváros és a nemzetközi bíróság Jeruzsálemben lesz, mivel kelet és nyugat, észak és dél középpontjában fekszik. A minden ízlésnek megfelelõ,kenyérrel és játékkal való tökéletes elkábítás aranykorának az lesz az ára,hogy a világ lakosságának többsége szívesen feláldozza szabadságát és önként a homlokára sütteti a Fenevad jegyét."
Na,végigolvastam ezt a jóslatot.
Aztán még egyszer!
Amit leszûrtem belõle,hogy kiszöktek az egerek a laborba és a klaviatúrán kergetõztek.
Összefüggéstelen,akárhogyan értelmezhetõ,mindenki azt lát benne amit akar.
Semmi konkrétum,csak homály.
Nem egy komoly dolog.Aki hisz benne az higgyen.Én inkább a saját szememnek hiszek,meg a valódi hírekben.
Inkább nézzetek szét a saját szemetekkel és hallgassatok rádiót,televíziót.Mostanában valóságosabb a felhozatal ,mint a konteos blogokon.
A valóság borzalmasabb mint a jóslatok.Gyertek ki a világba a fotelból,meg a falu széli birtokról.
Aki a földet nézi az nem látja az eget és azt sem mi van elõtte!
"Oltalmazó rejtekhelyrõl gondoskodik aki hallgat az Egekbõl sugallt igékre.
A Holdfényes Asszony köreveteket épített, alattuk rejtekekkel."
Erre meg van az egyik válasz: Morpheusék Bárka Projektje
Van még számos hasonló kezdeményezés a Föld országaiban, nem csak Magyarországon. Prepperek és önellátásra törekvõk.
Szóval akkor 5 millió magyar lakos lemészárlása nem elég borzalmas számodra. (Tényleg végig olvastad?)
Nem tudom kire céloztál, mert aki önellátásra próbál berendezkedni és a technológiát is használja ameddig lehet, na õ az aki igen is körbe néz.
Körbe néz és látja miféle sors várhat rá, ha nem készül fel lehetõségeihez mérten.
Ugyanezt elmondhatom a városban élõ felkészülõkrõl is jó néhány esetben.
Az hogy a prepperek szûk látókörûek, az azért elég morbid kifejezés.
Kedves Milán!Idézet:
Nem tudom kire céloztál, mert aki önellátásra próbál berendezkedni és a technológiát is használja ameddig lehet, na õ az aki igen is körbe néz.
A "földet nézi" egy metafora,nem mindig konkrétan azt jelenti,hogy valaki kapál vagy gyomlál.
Pl. "néézzé már fel" felszólítás,nem az önellátókra vonatkozik,hanem pl futballistákra! :haha:
?????? Ezt Te írod?vagy mi van?Idézet:
Az hogy a prepperek szûk látókörûek, az azért elég morbid kifejezés.
Nem egyértelmû,hogy magyar állampolgár,magyar nemzetiségû,Magyarországon tartózkodó és melyik Mo.-on,a kicsin vagy a nagyon.Szóval amit akarsz azt magyarázod bele.Idézet:
Szóval akkor 5 millió magyar lakos lemészárlása nem elég borzalmas számodra. (Tényleg végig olvastad?)
Na ettõl függetlenül,lehet csak én nem értem!
Na mindegy,Mivel már hetekben mérünk,így szerintem már ostobaság kategória a további sejtelmes titkolódzás,hogy a fórumtársak szerint mi fog történni.
No meg elég hiteltelenné kezd valaki válni aki azt mondja,30 napunk van,de nem mondom meg mi lesz! BI_BI_BÍ
Ezt én szoktam csinálni,kikérem magamnak,ez plágium! :haha:
Na ne ilyennel traktáljatok már,hogy" tüzes bikaasszony keresi,a tûzoltókészüléket vagy ássál gödröt,meg építsél bárkát, meee jön anagy káosz meg a mindenki aki nemhisz"
Ne má gyerekek,ez olyan szánalmas.
Van információ vagy nincs?
[QUOTE=DooM;60937]Kedves Milán!
A "földet nézi" egy metafora,nem mindig konkrétan azt jelenti,hogy valaki kapál vagy gyomlál.
/QUOTE]
Mondtam hogy kapál vagy gyomlál valaki? :) A metaforát értettem.
"Aki a földet nézi az nem látja az eget és azt sem mi van elõtte!"(#223-as hozzászólás)
Akkor mi ez, ha nem a szûklátókörûségre tett utalás?
Akkor ez csak valamilyen félreértés lehet.
Mert:"A valóság borzalmasabb mint a jóslatok.Gyertek ki a világba a fotelból,meg a falu széli birtokról.
Aki a földet nézi az nem látja az eget és azt sem mi van elõtte!" - Ebbõl azt szûrtem le, hogy az önellátókra/prepperekre is utaltál(nekik van birtokuk).
Nem értem mi a szánalmas azon, hogy valaki komolyan gondolja az önellátásra való törekvést.
Komolyan nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy valakik nem egy belvárosi lakásban várják a fosztogatókat, hanem vidéken felfegyverkezve.
(Itt jönne az hogy a városi felkészülõk lenézik a vidékieket és a vidékiek a városiakat...stb.. Látatlanban ez nem célszerû. :))
Az információ ott van az elõzõ oldalakon, csak nem voltál elég figyelmes.
Mostanában azt szoktad írni, hogy baj lesz a közel jövõben, jönnek a bevándorlók és hasonlók.
Akkor miért hihetetlen egy viszonylag reális forgatókönyv?
Hagyjuk már ezt az önellátást + a város-vidék konfliktust!!!!!!Komolyan mondom,már egyeseknek komplexusuk van ezekkel a témákkal kapcsolatban,mindig erre lyukadnak ki,már dühítõ,hogy másról nincs is szó a végén!Idézet:
Nem értem mi a szánalmas azon, hogy valaki komolyan gondolja az önellátásra való törekvést.
Igaza volt Astonferinek,hogy mindig ez a vidéki önellátó az Istenkirály a városi meg éhen döglik,címû önámítás!
Na ez a szánalmas,hogy egy ilyen szerteágazó témában mint a prepperkedés,túlélés csak ez a téma :duhos:
Ne már Milán,Te olyan értelmes vagy!Ne add már be nekem ,hogy az elõzõ oldalakon van valami használható,konkrét információ!Ne csesszél már át!Idézet:
Az információ ott van az elõzõ oldalakon, csak nem voltál elég figyelmes.
Igen,én az emberek között élek,emberekkel foglalkozom!Látom a veszélyeket,mert abban élek,nem az álomvilágban,a homályban!Én konkrét kézzelfogható veszélyekrõl beszélek,nem illúziókról.Idézet:
Mostanában azt szoktad írni, hogy baj lesz a közel jövõben, jönnek a bevándorlók és hasonlók.
Akkor miért hihetetlen egy viszonylag reális forgatókönyv?
Úgyhogy nehogy már valaki azzal befogja a pofámat,hogy olvasni kell a sorok között +ha figyelmesen olvasod és értelmezed akkor,majd akkor + a hit ereje + és a többi baromság!
Tehát konkrétan megkérdem a Tisztelt Fórumtársaktól!
Van -e bárkinek konkrét információja bármirõl?
Mire ez a nagy idegeskedés megint. :hogymi: