Ne ne töröld, jó az összeállítás az álcázáson gondolkodj el és az esetleges méreten. Eszembe se jutott, hogy fikázalak nem az volt cél. Nem is te BOBoddal volt bajom ezt irtam az elsõ válaszban is. Eléggé elment a topik arra, hogy gyakorlatilag katonai méretû és felszereltségû zsákokat raktak össze civilek, ami nagyon nem egészséges egy szükséghelyzetben. Nekem tetszett a zsák és elképzelhetõ, hogy olyannak is tetszene aki nem csak neten keresztül kényszerítene, hogy levedd. Valahol veterán gondolkodását tartom helyesnek.
A pokroc az nagyon jó ötlet.
Ha elraknom kéne dolgokat akkor tényleg nagy szatyor használnék, büdös szagos rongyokkal a tetején, v. szimatszatyor és tescós 45l zsák kombót.
Egy hasonlót de kisebb zsákot használok egy EDC-re mint tied nagyon bevált, de nem biztos hogy ezt választanám max. ha nagyon kopott lesz.
Kést lámpát nem tenném oda ahol látszik, próbáld ki vágj körülbelül egy 5 cm darabot bicikli belsõbõl húzd rá az övedre vízszintesen hátra v. gyenge kezed felõli oldalra ebbe nyomd bele kés tokját emellett rögzítsd valamivel ha elenged gumi. tök stabil és nem látszik. Bicikli belsõ pedig legjobb gyújtós is soha nem ázik el Ray mears egy sima BIC öngyújtóval ezt használta dzsungelbe. Lehet csíkokra vágni tálcába, tulélõdobozba, lehet karikákra vágni akkor meg mehet karabinerre, késtokra kapcsolni húzni, de pl ráhúztam az AK bajonett markolatára és baromi jó lett a fogása. sok mindenre jó.