Rendeltem MRE-t 1900 ft-os áron:thumbup
Printable View
Rendeltem MRE-t 1900 ft-os áron:thumbup
Vateráról:) ma megyek átvenni:)
Köszönöm a válaszokat!
Az üveggel az a baj, hogy nehéz és törékeny. Egyik sem elõnyös tulajdonság, ha menni kell.
Milyen festékkel fested le az üveget?
Ha menni kell, úgyis csak egy bizonyos mennyiséget tudsz magaddal vinni. De ekkor meg akár beleöntheted a egy szatyorba vagy a háti zsákba is. Ami a festéket illeti, teljesen mindegy mert csak a fénytõl kell védenie az üveg tartalmát.
Mivel többen kérdezték utánajártam, ~2100 lenne a 2017-es MRE, és 22 euro lenne a postaköltség/karton.
Csak akkor rendelem meg ha biztosan lesz rá vevõ, mert nem akarom hogy rám rohadjon.
Az a büdös életbe nem rohad rád:D de legalábbis van 3 éved megválni tõle..:thumbup
Elmeletileg a 2017 csak a kotelezo ellenorzes eve, ettunk mar 7 eves peldanyt is ami tokeletes volt :)
A ramrohadast atvitt ertelemben mondtam, nem keves penzem allna benne ha megrendelem, es nekem annyira nem jon be minden menu :D
A srác, akitõl a 6db MRE-t 1900 ért vettem meglepõ módon egy szolnoki katona..Dumálgattunk és kérdeztem a készletrõl.
Azt mondta neki már csak 3 van, de több kollégájáról tudja, hogy van nekik eladó és ennyiért õk is megválnának tõle. Rendes volt, felajánlotta, hogy õ meg akkor elintézi a felhozást, meg az adásvételt Szolnokról. Amúgy 11 ker Gazdagrétre kell kibrümmögni érte.
Megvan a száma, akinek kell priviben átnyomom ugyanis a tõrzsõrm. Úr az engedélyt megadta:thumbup