Nekem az uj csajjal semmi bajom sött! :) Amugy nincsenek kicsit elkésve a világ megmentésével? :D Ha mocskos lenne a csaj az csak jobb lenne! :D
AMugy amikor az ágyon veszekedtek az emberkék nem halt meg a csávo csak gondolom beájult. Mert utánna szuszogott.
A tudos emberke meg szerintem nem tudos... Csak egy figyelemmániás gyökér lessz. Meg mi olyan kurvanagy titok hogy nem birja elmondani? Lecsukják vagy mi? :D Már nincs börtön! :) Hogy lehet valaki ilyen életképtelen? Akik életképtelenek voltak meghaltak elösször. Aki meg nem az alkalmazkodott lásd Carl barátunk! :)
Ha esetleg nincs igazam és tényleg tudos elkézelhetönek tartom hogy ö miatta indult az egész járvány... Azért titkoozik enyire.
Amugy szerintem az a psziho kiscsaj ölte meg a nagy niga nöjét meg a másik emberkét. Carol csak magára válalta. Szerintem kicsit megelmeroggyant... A kisgyereket is majdnem megfolytotta... :S
De pár év mulva szerintem egész jo csaj lessz belölle! :D
De ha belegondoltok milyen lehet egy ilyen világ... Már nem zavarja öket különösképpen hogy minden ismerösük halott már vége mindenek ami elötte volt más az értékrend teljesen más világ. A régi világ a multé és ha még hasonlo helyre is kerülnek sose lessz semi a régi.. Pl Carl szerintem már a régi önmagára rá sem ismerne... Megváltozott az egész világnézetük.