-
Idézet:
Eredeti hozzászóló
coco
Ez micsoda?
Semmi csak irritált hogy a Sliders-nek nem csináltak befejezést és írattam egyet amit kicsit átdolgoztam itt-ott.
Most a Twin Peaks-et nézem. Amikor gyerek voltam nem engedték a szüleim hogy nézzem. Igazából nem ijesztő.
Ami pozitív, hogy jók benne a karakterek, meg érdekes is. És persze a zenéje az ami szerintem nagyon népszerűvé tette a sorozatot. A főszereplő színész pedig az aki Lucy apját játssza a Fallout sorozatban. :) A humor is jól el van találva néhány helyen.
Mi az ami nem tetszeik a Twin Peaks-ben? Néha átmegy teljesen komolytalanba. 3 szereplőnek is elmegy az esze csak úgy. És van a komoly alap vonal, gyilkosságok, emberölések, brutális dolgok, kínzás, nemi erőszak, de más felől meg vannak a bohóckodós jelenetek ami néhol ripacskodósra van megírva és az meg kinyírja a komoly fő téma hangulatát. Ezeket bele sem kelett volna írni a sorozatba.
Illetve gyilkosságok vannak, de közben ilyen varázslat, meg gonosz szellem, látomások és hasonló dolgok.
Meg az hogy a romantikus szálak is össze-vissza csaponganak benne. Az egyik jelenetben ezzel smacizik egy lány, a másik részben más egy másikkal, aztán vissza az előzőhöz. Követni is nehéz.
Ráfüggtem, de nem 10/10-es a sorozat, inkább egy jó 6/10-es a fenti problémák miatt.
8.7/10-en van IMDB-n.
https://www.imdb.com/title/tt0098936/