Eredeti hozzászóló
TMIB
Lakosságcsere. Az okosabb őslakosságnak elmondják hogy a világnak vége, meghalunk a globális felmelegedésben, jön az apokalipszis, a vírus veszélybe sodor mindenkit, a gyerekek szenvedni fognak, éhezés lesz, nő a bűnözés és az erőszak, stb. Logikus hogy az emberek nem akarnak gyereket vállalni ha a gyerekek szenvednének.
Helyettük behozzák a 3. világ beli embereket, akik nem igazán törődnek a jövővel, a mának élnek és pont emiatt sokkal több gyereket is vállalnak.
Tehát a lakosság szépen lassan lecserélődik az újabbakra.
Én úgy számoltam hogy Magyarországon kb. 70-75 év és a magyarok kisebbségbe kerülnek az anyaországban. Persze ha a mostani Száva Vince interjút nézzük, akkor ő azt állítja hogy a roma lakosság kétmillió fő, nem 500-600 ezer. Ha ez igaz, akkor lehet hogy a 75 év az túl van becsülve és nem lesz az csak 60. Ki tudja. Persze ez matematika, csak a dátum kérdéses. Ha X kisebbségi etnikumban a nők 5 gyereket vállalnak, a másik etnikumban ami a többség viszont csak 1-et, akkor a populáció meg fog változni és át fog fordulni. Ez így tény.
Nem hiszem hogy bárkinek jó lesz ez, azoknak sem akikre lecserélik az őslakosokat, de ez van.
Japánban is fogy a lakosság, rengeteg az idős ember. Néztem róla videókat. Az idegeneket nem nézik jó szemmel, bizalmatlanok velük szemben, ugyanakkor mégis fogadják a bevándorlókat, mert azok pl. az időseknek gondját viselik. Csak ők nagyon megszűrik hogy kiket engednek be az országba. Igazából annyira más a kultúrájuk a többi néphez képest, hogy emiatt elég nehéz lehet oda beilleszkedni. Látogatóba mennék oda, esetleg nyaralni, de hogy ott éljek az számomra elképzelhetetlen lenne.