ertem mire akarsz kilyukadni de azert a halal okanak is meg kell jelolni valamit. chris a szamara idegen kornyezetben ehenhalt es ez volt a halal oka. nem a kornyezet olte meg:)
a vaddisznot se a haz oli meg hanem a kiszaradas.
Printable View
Nekem lejött a filmben, hogy hetekig éhezett és teljesen legyengült, + mérgezés. Mondjuk számomra furcsa volt, hogy a szarvas megromlott egy óra alatt, ott kezdõdik, hogy vagy 3 napig rohasztani kell a vadhúst bõrében, de ha nem volt sója... De hát film.
https://www.facebook.com/21589613516...9745738113476/ 6 eves, szoloban!
mar egyszer regen vegigneztem ezt a videot, most majd ujra megnezem egy jo pizza mellet:)
amugy a komment resz elkepeszto. van egy ket igazi barom akik leszoljak a sracot csak azert mert beismerte, hogy idonkent felt meg egyedul erezte magat. kozben ezek az emberek maguk egy napot nem voltak meg kempingezni eletukben soha.
meg azert akarhogy is nezzuk az ember tarsas leny. 3 honap egyedul azert megviseli az embert. emlekszel meg az alone-ra? ott is voltak akik csak azert adtak fel mert nem birtak a maganyt es ott senki nem toltott 40 napnal tobbet egyedul!
az meg a masik, hogy az amerikaiak kozul (hiaba van sok medve az usa-ba) is sokan eletukbe nem lattak meg vadon elo allatot. egy medvevel valo talalkozas meg annak is ilyeszto lehet akinek volt mar hasonlo tapasztalata. megint csak az alone-t tudom felhozni peldanak. az eslo 4-5 ember ha jolemlekszem pont a medvek meg a pumak miatt adta fel.
ugyhogy ja, kivancsi vagyok, hogy azok kozul akik igy leszoltak mennyien birtak volna ki mondjuk csak 1 honapig?