Vannak benne ötletes megoldások is:
THE BEST EGG-COOKING VIDEOS ON YOUTUBE
Printable View
Vannak benne ötletes megoldások is:
THE BEST EGG-COOKING VIDEOS ON YOUTUBE
Toljuk ezt:, mikor azt mondja a gyerek -tele szajjal- apa, ha megint mesz vadaszni, kacsat lojj am, , ne nyulat vagy galambot! Tiszta Vuk apjanak ereztem magam, :D. SFEJJELLEFELERAKJABEAKEPETHOGYAKURVAANYJAT!
Csatolmány 4937
Ragassz a telefonodra egy fehér szigszalagot és alkoholos filcel rajzolj rá egy nyilat, hogy merre van a felfelé.
Szerintem mindig fordítva tartod. Nem vagy te balkezes? Vagy angol telefonod van, ami fordítva megy!
Ha már a sültnyúl szóba került . Ha lehet akkor kemencébe sütöm , ha jól szétdarabolom akkor a szemnek is gusztusos , ez a gyerekeknél fontos szempont . Az utolsó fél órában kiveszem és fokhagymás olivaolajjal átkenem ,majd vissza a kemencébe ,hogy szép ropogósra süljön. Egyébként csak só fokhagyma és háziszalonna kell hozzá . Héjába sült krumplival , csalamádéval szoktam tálalni . Még azok a gyerekek is elcsócsálták akik kijelentették ,hogy õk bizony nyuszit nem esznek .:)
Csatolmány 4949
Én levest szoktam fõzni a nyúlból, aztán kiveszem belõle és a sütõbe pirosra sütöm. Nagyon finom "tavasz ízû" leves lesz belõle.
Csatolmány 5121Csatolmány 5122
Nem tudom, hogy szoktatok-e diós kenyeret csinálni. Nálunk imádják a gyerekek.