-
A szembeszállt arra értettem, hogy odamennek a bolygóra hogy kiirtsák az embereket és akkor megy szembe velük hogy védje a többi ott lakót.
Nem tudom hogy harcolt-e volna ellenük, ha nem fogadja be elõtte a kolónia. Lehet hogy csak jelzett volna nekik hogy ott van és vegyék fel. Talán le se lõtték volna. De ezt sose fogjuk megtudni. :haha:
-
Szerintem kicsit túlzás, hogy befogadták...
-
Ja igen, értem... Érdekes a felvetés, ezen még nem gondolkodtam... (Bár valószínûleg ott maradt volna magányos túlélõnek, hiszen leírták...)
A befogadás pedig eleinte nem volt zökkenõmentes, de a gyerek-kígyó után rájöttek, hogy mégiscsak kellene nekik, és akkor még nem tudtak a katonákról.
-
Beszélgettünk itt és mondja barátnõm hogy nincsenek olyan filmek most amikre 20-30 évvel késõbb valaki nosztalgiázva tekintene vissza.
Én is hiába töröm a fejem. 3 jutott eszembe, az egyik az Expendables, de az csak azért, mert 80-as évek stílusában készült és a 80-as 90-es évek sztárjaival. A másik a Twighlight, ami nem feltétlenül a tökéletessége miatt lett ikonikus, hanem a megosztó dolgaival (nekem tetszett). De lehet hogy késõbb emlékezni fognak rá és nem fogják az emberek elfelejteni. A harmadik pedig a Harry Potter (ami nekem nem tetszett, de másoknak viszont igen).
Ti tudtok olyan filmet, ami olyan amire 20-30 év múlva is emlékezni fognak?
-
A Gyûrûk Ura és A Hobbit trilógiák azért esélyesek.
-
Lehetéges. A Gyûrûk urának láttam egy részét, nagyon utáltam. De mindenki más szereti. A Hobbitot nem is néztem meg, nem az én világom. (A trónok harcát nézem, de az más.)
-
Eddig ezen nem is gondolkoztam de igazából amiket írtál szerintem simán felejthetõek, ha lesz is valami emlék belõlük akkor az annyi lesz, hogy akkoriban ez volt a menõ film. Hozzátenném nekem ezek a filmek nem jöttek be, helikopter meg a vámpíros nekem alapból felejtõs de a feláldozhatóak is csak arra volt jó, hogy ellopjon az életembõl 1,5-2 órát. Igazából nem is emlékszem mikor láttam igazán jó filmet utoljára. Láttam mostanában is nézhetõ kategóriásat de olyat amire azt mondanám, hogy ez kibeba jó volt szerintem nem :(
-
Igen, errõl van szó. A 80-as évek, meg még a 90-es évek elsõ fele is tele volt olyan filmekkel amik idõtállóak. Rambo, Rocky, Swartzenegger filmek, Terminátor, Menekülés New Yorkból, megannyi klasszikus. Az én gyûjteményem is ezekbõl áll. 1-2 újabb film van, de csak elvétve.
Nekem a Hasadás az nagyon bejött, de nem lett belõle kult film és nem került be a köztudatba. Nem is fog rá emlékezni senki, mert már most se ismerik.
Meg sorra gyártják a remake-eket, amik meg se közelítik az eredeti filmeket.
Most jön az új Mad Max, de igazából én tartok tõle.
Barátnõm megnézte az Emlékmás remakejét. (Az eredetiben van a 3 mellû nõ a Marson.) Igazából még sose láttam ilyen mérgesnek egy film miatt. Tisztára kiakadt hogy fizetett érte hogy megnézze, aztán semmi jó nem volt a remake-ben.
-
-
Django elszabadul,leggyorsabb indián, Borat, sorozatba rengeteg lessz amire nosztalgiával tekint majd vissza az ember. Mind mind 2000 es évek eleje. Rengeteg jo szorozat van mostanában.
Igazábol mai fimeket nagyon nem kedvelem. Mindegyik nagy epic film akar lenni azt nem jön össze semelyiknek. De majd az idö eldönti mi marad meg.