Szerintem beth meg daryl kezdett 'egymásra találni' :). Tudtam hogy ez lessz a vége! :) De hova vitték és ki vitte?! Remélem nemlessz baja.
Amugy már jolenne valamire jutni a tõrténetben.
Printable View
Szerintem beth meg daryl kezdett 'egymásra találni' :). Tudtam hogy ez lessz a vége! :) De hova vitték és ki vitte?! Remélem nemlessz baja.
Amugy már jolenne valamire jutni a tõrténetben.
Elvitte a zsákos ember.
Én arra gondoltam hogy ha õk ketten összejönnek, akkor annak se Carol, se Carl nem fog örülni. :haha:
Majd carl összejön carolal! XD
Deryl in da gang :D
Mondtam, hogy még visszaköszön az a banda :)
Lassan mindenki rátalál az "ösvényre", bár nem értem, hogy amíg a börtönben éltek, folyamatosan portyáztak, keresték a kormányzót, hogy nem látták ezeket a táblákat...
Ez volt az a banda aki Rickel találkozott??? :O
Amugy az a ronda feka csaj az alkoholista meg a Magi hármastol majdnem agybajt kaptam ahogy tehetetlenkedtek meg full unalmasan a semmiröl lelkiztek... :(
De daryl kiváncsi leszek hogy találja nem Bethet mert biztos nem hagya anyiban. Ezenkivül kiváncsi leszek milyen lessz a bandáva a sorsa.
De már igazán beérhetnének az állomásra! :D
Észrevettétek hogy fényesek a sinek pedig már miota világvége van?!?! :)
Szerinted õ ronda? :eek:
http://youngadulthollywood.com/wp-co...x1aqi1ir12.jpg
Nem láttál te még ronda nõt. :haha:
Szerintem olyan túl sok idõ még nem telhetett el. A járvány kitörésétõl a baba megszületéséig nem telhetett el több mint 9 és fél hónap. Az után szintén nem telt el sok idõ, mert a baba még apró, nem tud beszélni, se járni, mindenhová vitték, még cumisüvegbõl etetik. A mostani részek pedig 1-2 napot mutatnak be. A szétszakadt csapat néhány tagjának pár napjáról szólnak. A sorozat eddig talán másfél évet mutathatott be. Talán kettõt, de akkor a baba lehet hogy sokat betegeskhet, mert nem növekedik megfelelõen.
Bob-ot nem értem. Az egyik percben bajba sodor maga körül mindenkit egy üveg páleszért, a másik pillanatban meg segíteni akar azoknak akik vele vannak. :hogymi:
Tényleg, ha választhatnátok 3 embert egy saját zombitúlélõs csapatba, akkor a Walking Dead-bõl melyik szereplõket választanátok?
Maggi a huga meg az uj csaj aki ábrahàmmal van! :) Nomeg rick colt pytonja! :D
Am igy tényleg nem olyan ronda ez a feka csaj de nem is szép. Haja a legrondàbb...
Miért pont õket? Zombi apokalipszisrõl szólt a kérdés, nem egy esetleges orgiáról. :haha:
Én Beth-et vinném, mert eddig õ volt a legcsendesebb, nem hisztizett, esetleg sírt ha baja volt de nem csinált jelenetet.
Daryl alap, mert a csapatot rá lehetne bízni a bajban.
Nem tudom ki lehetne a harmadik. Glenn nem lenne meg Maggie nélkül és fordítva, úgyhogy õket azért nem választanám.
Rick és Carl szintén. De bennük nem is bíznék, Rick bekattan, Carl mérgeskedik.
Tyreese, Sasha depressziósok, Bob vonzza a bajt.
Talán Carol lenne a harmadik. Õk úgyis jól megvoltak Daryl-el is.