21 én este melozok mászkálok a városban megpróbálhatjuk csak kellene a freki akkor
Printable View
21 én este melozok mászkálok a városban megpróbálhatjuk csak kellene a freki akkor
Balaton deli partjarol (majd keresek valami dombot ) vetelen leszek. Frekit beszeljunk meg valmilyet, uhf es vhf is lehet...vagy legyen az a ket freki, amit itt korabban mar javasolt valaki. Mobilrol nem tom gyorsan visszanezni, de a radiomba már akkor beprogramoztam.
Ha felmegyek a hegyre, akkor onnan valószínûleg egész pestet be lehet rádiózni. De autóból jól fel lehet térképezni a vételi lehetõségeket.
Ha nem megyek fel, akkor valószínûleg irány a Zselic, onnan pedig a Balaton déli partja elérhetõ. Pestrõl is meg lehet próbálni, de nem sok reményt látok rá, hacsak nem irányantennával próbálkozunk.
Megoldás lehet még a tapolcai papagájon keresztül, azt talán mindketten el tudjuk érni.
Ha erre gondolsz ez nekem simán megy:
Csatolmány 3135
http://pmrradio.hu/articles.php?article_id=93
Nem is az a kétséges, hogy te eléred-e. Hanem az, hogy én elérem. Elég kicsi a kép, de talán van sötétkék pont a megcélzott hegytetõn.
Akkor maradjunk annyiban, hogy szombaton 15 órától vételen vagyok 145.300000-on és 446.300000-on, fél óránként (00-kor meg 30-kor) szerintem elég egy-egy felszólítás az éterbe.
Azt majd késõbb megyek valami dombra is csak érjek majd rá meló miatt! Bár otthon is elég jó a vételem Tapolcához, de ott nem mindig tiszta...
Rendben! Addigra úgyis tisztázódik hol és merre leszek és a részleteket is egyeztetni tudjuk.
Szombaton este rápróbálok a 446.300-ra ( meg a szokásos átjátszók...... )
Maradtam Pesten, holnap délután megyek a Nagy-Kevélyre. Vételen leszek több frekvencián. Elsõsorban a 446,300, 145,300, PMR15 (446,18125), PMR8 (446,09375) frekvenciákat figyelem. A domborzati viszonyok miatt elsõsorban Budapest és az ország keleti fele, Gyöngyös, Szolnok, Dunaújváros vonalig jó terjedési körülmények között. De próbát fogok tenni a Balaton irányába, Picsogit elérni.
Akinek kedve és ideje van, meglátogathat vagy csatlakozhat a kitelepüléshez.
18:00 tól bent mászkálok a városban. 446.300 on leszek figyelek és ráprobálok én is.