Idézet:
Hadd mondjak valamit:
Már többször megfogadtam, hogy nem szólok hozzá a dolgaidhoz, DE...
Mi a nátha bajod van a csirkékkel, és csüngõhasú malacokkal? MEG LEHET ÕKET ENNI, felfogtad ?! Mindig kelted a feszültséget néhány odavetett mondattal.
A fára mászás is szerintem indításnak jó, aztán majd a hozzászólók eldöntik, mire.
Azért figyelmeztettem Guccsi fórumtársam, hogy a téma már a fórumon hever, mert minek újat indítani, a régit lehet folytatni.
Guccsi ezt megértette és megköszönte, és ez így van rendjén. Vagy más a véleményed?
Már írtad azt is, hogy szerinted csak az alantas, gerinctelen férgek fognak túlélni mindent. (Ha gondolod beollózom a hozzászólásod ezügyben!) Vagyis az alkalom neked fog kedvezni, ahogy ebben a hozzászólásban is írod.
Farkas akarsz lenni egy piszkosul harapós birkanyájban? Seftelni akarsz kamatra? Ha nem tudnád, a seftelés nem egyszemélyes vállalkozás, ha nem védik a hátad, nincsenek barátaid, nagyon gyorsan letolt gatyával állhatsz. Magadhoz akarod ragadni a kezdeményezést? Ezt mennyi gondolkodás után találtad ki?
Nem akarok jóslásokba bocsátkozni (Nyirkai jóslat ), de pár nap alatt a véredet veszik. És tudod, meg is fogod érdemelni...
Nem ismered a többieket! Hogy itt a fórumon kik a kislányok, ezt ne a te tiszted legyen eldönteni.
Még valami: ne hergeld állandóan a többieket! Ha nem tetszik a fórum, nyugodtan töröltesd magad, mint ahogy ezt már egyszer sikeresen meg is tetted.
Szóltam egy szót Lekvárhoz?,nem szóltam!
Idézet:
Hadd mondjak valamit:
Ha Doom is írna valami üdvözletfélét, fontos hogy ne vedd magadra!
Egyébként mindenki újoncként kezdte valamikor, ha mást mond...hazudik.
Jó fórumozást!
és már bocsánat EZ mi ha nem baszakodás?