Eredeti hozzászóló
MREVOLUTION
Már megbocsáss...
Végülis abból kiindulva, amit írtál szegény "nemhiábaszületett" sem tehet róla, hogy (a többségük) lop, csal, hazudik, hangoskodik, oda sz*arik ahonnan eszik, hogy fél a víztõl, hisz a génjeikben van, ugye? Kijelenthetjük, hogy nem tehetnek róla!
Ahogy a férfiak sem tehetnek róla, ha fûvel-fával megcsalják a barátnõt, feleséget, mert hát a génjeitekben van, (elnézést a kivételektõl) s nem tehettek róla, ugye?
Hát, barátom, komoly bátorságra vall egyenlõséget húzni az autisták és tolókocsisok, illetve a homokosok között.
Ha férfi lennék, most jól hátbaveregetnélek!
Aki autista, nem tehet róla, hogy az lett, s fõként nem tehet ellene, hogy ne legyen az.
Aki tolókocsiba kényszerült, szintén nem tud rajta változtatni.
Aki homokos, meleg, õ tehet ellene!
A lelke legmélyére áshat és megtudhatja, honnan erednek a hajlamai, kikezeltetheti segítséggel, rájöhet a miértre, ha akar, s a kezébe veheti az irányítást, ha akarja!
Ha viszont nem akarja, akkor fogadja el, hogy bizony, a társadalom szemében az a normális, ha kapcsolatot férfi és nõ létesít, nem férfi-férfi, vagy nem nõ-nõ.
Ennek ellenére ha valaki mindenáron így akar élni, tegye, de ne tolja a képünkbe magát, "szakállas nõként" elõadva, összezavarva ezzel a fiatalokat, gyerekeket!
Aki meleg, annak tudomásul kell venni, hogy õ az, aki más úton jár annak minden (számára) nehézségével.
Valahogy nem szeretnék csókolózó férfiakat látni az utcákon, már elnézést!
Toleráns ember vagyok, s senkit sem bántanék azért, mert meleg, homokos, leszbi, stb.
Ugyanolyan kedvesen beszélgetek bárkivel, vagy segítek neki akkor is, ha meleg, DE!
Ne mondja azt, hogy ez (is) egy normális állapot, mert nem az!
A melegségüket ne vigyék ki az utcára, ne vigyék be a tv-be fõmûsoridõbe, stb. hanem tartsák négy fal között, illetve bizonyos klubok, stb. szintjén.
A társadalom egy szót nem szólna, ha nem jönnének ugyanazzal a "azért, mert én buzi vagyok?" dumával.
A szakállas nõ elismertsége nem szánalomból fakad.
Sajnálatos, hogy az embereknek egy elég nagy része poénnak tartja, hogy hû de vicces, meg hû de jópofa, s közben nem látják át, hogy mire is megy ki a dolog.
Sosem nevettem ki semmilyen fogyatékos embert, legyen autista, tolókocsis, stb. de a melegeket ne soroljuk közéjük szerintem, ahogy az alkoholistákat, vagy drogfüggõket, vagy akár pánikbetegeket, fóbiásokat sem.
Az utóbbiak gyógyíthatók, míg az elsõk nem. Nagy különbség.
A fentiekbõl gondolom, még nincs gyereked, ezért nem baj, hogy most ezt mondod, de ha majd a fiad, vagy a lányod azzal jön haza az óvodából, hogy nem papást-mamást játsszottak, hanem papást-papást, vagy mamást-mamást, azért kiváncsi lennék, mit szólnál?
Mert hát ugye a tv-ben, az újságban, az interneten is ezt fogja látni, a nemek összemosódnak, férfi-férfival köt házasságot, s ha megkérdezné, hogy "apa, nekem lány is lehet a feleségem, meg fiú is?" akkor is elfogadó leszel?
Egyébként férfiként Téged nem irritál, hogy egy másik férfi nõnek öltözve a tv-ben kelleti magát tûsarkúban, kifestve?
Akik egymás ürülékével dobálóznak, azok jó esetben zártosztályon vannak, amit nem mutogat a tv fõmûsoridõben, s nem állítják ki az alanyok sz*rdobálását példaként, ez a nagy különbség!
A példánál maradva mi tudjuk, hogy egymás sz*rral való dobálás nem a normális élet része, de tételezzük fel, ha a tv és az internet ezt mutogatná fõmûsoridõben, -elõször csak egy párost, majd szépen egyre többet - mennyi idõ kellene, hogy a gyerekek és a fiatalok ne kezdjék el ugyanezt csinálni?
A gyerekek nagy része kapásból utánozni fogják, s bár tudják, hogy ez nem helyes, de jó mókának fogják tartani, s a végén szokássá válik, s oda jutunk, hogy minden évben nem csak menetek lesznek, hanem kineveznek majd egy napot a sz*rdobálás napjának.
Súlyosabb üzenet van szakállas nõ mögött, minthogy könnyedén át lehessen rajta lépni, s elintézni azzal, hogy szegény, hát õ beteg...
Ja, persze, én meg a következõ Dalai Láma vagyok...