Köszi. Hasznos az ilyen tapasztalat. Én szinte minden bevásárlásnál veszek pár tartós élelmiszert (tészta/konzerv/szárított leves), olyanokat is amiket még nem is ettem.
Printable View
Nem tudom hogy hova írhatnám ezt mert ugye mehetne akár kés topicba is de inkább ide illik az ösztöneim szerint :D .
A benzitkutas bácsi segítségével jutottam hozzá egy Gerber késhez (tõrhöz nem tudom) mely a csodás Bear Grylls neve alatt fut .. :D
És nemsokára bejutok egy military boltba is tehát asszem a szép kis pénzecskémnek vége ...:D
Szerintem az elmúlt félévben egyszer sem jöttem haza vásárlásból extra cucc nélkül. Korábban nem vásároltam sem konzervet, sem tartós kaját, sem porított-adalékozott árut, így most a készletépítés során próbálom ki a felhozatalt. Mit mondjak, komoly kompromisszumkészség kell hozzá. Ha veszek valamit, pár napon belül elfogyasztom - néha kidobom, ha olyan -, és csak annak a vásárlását folytatom, amit ehetõnek ítéltem. Nekem eddig leginkább a tonhalkonzerv vált be.
Elhagytam a zsebkésem, úgyhogy vettem a MOL kúton kb 3000-ért egy Bear Grylls Mini Compactot.
Tényleg mini, képen sokkal nagyobbnak tûnik, összecsukva kb 10 centi az egész, a penge hossza 8cm körül van, úgyhogy még legális(ha olyan kedve van a csendõröknek) és borotvaéles. A markolat gagyi mûanyag, nem tûnik túl strapabírónak, mondjuk nem is nagyon fogom használni.
Ami nem tetszik, hogy nincs rajta klipsz, félek ezt is elhagyom :D
Egy jó tanács, nézéték meg vagy kérdezzétek meg az eladótól hogy a penge meddig fut a markolatban, mert az ilyen kis okoskodások mint amilyenek a tárolórekeszes rambo kések is a markolatban lévõ penge hosszt rövidítik le ezáltal könnyebben tönkre megy a kés hosszú távon.
A. L. Ias
Vették már el 10cm-es pengehosszúságú késemet, nem nevettem :mad: Azóta inkább nem kockáztatok.
A. L. Ias csak arra utalt, hogy véletlenül 8 mm-t írtál 8 cm helyett. :)
:duhos: Figyelmetlen vagyok!
Elnézést a félreértésért. Az OFF miatt direkt kiszürkítve írtam.