Eredeti hozzászóló
Mizu
Skacok!
Régebben többet voltam fent, többet szóltam hozzá...
Mostanra kicsit (nagyon) visszavetem ebbõl, sokat olvasok tõletek, sokat csóválom a fejem és nagyon értékelem, ha idõnként felbukkan egy-egy értékes, használható hozzászólás..
Nagyon szeretem ezt a topikot pl. mert ezt a témát tartom a legfontosabbnak, kiindulópontnak és végeredménynek egyben.
Heteket olvasok vissza és látom a változásokat élesen..
Morpheusz és Doom nemrég még jóban voltak, most (sajnos) nem ez jött le..
Sokak személyeskednek, astonferi sem tudja megállni, hogy ne támadja Morpheust, Doom lekvárt, Morpheus még mindig nem találja sokunkat elég értelmesnek vagy nincs ideje tanítgatni a társaságot... stb..stb..és így szépen lehet sarazni mindenkinek mindenkit...
Bocs, hogy elkalandoztam..
Úgy látom egyre inkább, hogy (sajnos) igaz lesz, igaz lehet az az augusztusi, szeptemberi dátum.
Ha nem történik meg, akkor az csak azért nem fog, mert még erõteljesen küzdenek nagyobb hatalmak a koncért és kicsit még odázzák az elkerülhetetlent.
Szóval a világ, erurópai és a hazai történések mind egy összeomlásra utalnak. a Felkészülés idõszerûbb mint valaha.
Nem volna jobb erre koncentrálnia mindenkinek, segítve magán és mellékesen preppertársain is ???